Astra yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merabalar beyler..Benim astra'da yol bilgisayarındaki bazı karakterler silik çıkıyor..Bunun çözümü nedir?Yeniden programlatmak mı yoksa içerdeki ekranı mı değiştirmek gerekiyo?Daha önce formda böyle bi konu hatırlıyorum konu hakkında bilgisi olan arkadasların yardımcı olmasını rica ediyorum

Salih Buğra

forumda bununla alakalı o kadar çok konu varki
bu arada silik derken bazı sütunlar çıkmıyormu yoksa ekranın bazı bölümleri yada tümümün tonu biraz sönük mü yanıyo

Bende de aynı sorun var. yukarıdan aşagıya kadar ince çizgi halinde 3-4 tane.. Çözüm değiştirmek ama maliyet konusunda bir fikrim yok. Bazen ufak tamirlerlede idare ediyormnus. Bende forumda aratmıştım. Oradan okumuştum.

bu sorun bendede var önceden bi gözükür bi gözükmezdi şimdilerde ise sürekli ekranın üstünde

bizim vectra da da vardı. almanlar ne akla kulluk ettiyse yol bilgisayarının arkasındaki iletkenlerin bişeylerini(tam hatırlamıyorum) plastik yapmış. o da sıcaktan eğilip bükülüyormuş. sonuç olarak yazılar silik çıkıyormuş. konya da bi adam vardı yol bilgisayarını söküp o plastikleri düzeltiyordu. 50 ytl filandı galiba 6-7 sene önce...

arkadaşlar ben yaptırmıştım gecen sene su an problem yok 80 ytl vermiştim 02125494874 veya 05322917023 suat beyin telefonları suan kaçliraya yapıyorlar bilmiyorum.

forumda bununla alakalı o kadar çok konu varki
bu arada silik derken bazı sütunlar çıkmıyormu yoksa ekranın bazı bölümleri yada tümümün tonu biraz sönük mü yanıyo

Bazı harflerin ya da rakamların küçük bölümlerinde kaybolma oluyor daha sonra gelip gitmeye baslıyor..

Saolun beyler yardımlarınız için...

araç güneşte çok duruyosa zamanla o duruma geliyo

Geri