astra yol bilgisayarı-bakım-hava filtresi(izmir)

izmirli_kaptan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
  • Arkadaşlar,2005 model astra elegance easytronic spor paket aracım var.aracımı alalı 2 hafta oluyor.aracım 32.000kmye bu hafta geldi.ve 10000km bakımı geldi.bunun hakkında birkac sorum olucak,yardımcı olursanız sevinirim. 1:Aracımı almadan önce izmir joker opel servisinde gösterttim.ordakilerin ilgisinden memnun kaldım.fakat forumda arkadaşlar çınarlıda bir opel servisini önermişler.bu konudaki görüslerinizi alabilirimiyim? 2:aracıma green marka kutu içi hava filtresi almaya karar verdim.izmir de nerde bulabilirim?ankaradan alan arkadaslar bana aldıkları yerin adresini atarlarsa ordanda aldırabilirim. 3:gecen hafta ufak bir kaza gecirdim ve ön tampon degisti.ögrenci oldugumdan dolayı aracın basında duramadım.aracı bugun teslim aldım ve yol bilgisayarında menzil 0 km gösteriyor.anlık tüketim ve diger radyo ayarları normal calıştığı halde benzin almama rağmen menzil 0 km gösteriyor.sizce bunun nedeni ne olabilir? saygılar Orhan GÜLSEVİM

servis için bir şey diyemem ama 0 km göstermesi demek deponda çevrek depodan az benzin olduğun anlamına gelir..ve normaldir

az miktarda benzin alırsan normal ama depoyu fulledim gene aynı diyosan müşürde sorun vardır

Servis için yardımcı olmaya çalışayım Özüm Opel deki arkadaşlar her konuda yardımcı olurlar. Fiyatları uygun ve işcilikleride iyidir. 3. Sanayideki servisi büyütüp yeni yere geçtiler . Egem arka tarafına düşüyor.
Tel:486 89 88
1587 Sk. No:10/A Yıldız iş Mrk. Bornova
İlgili arkadaşlar Mümin, İsmail, Çağlar, Şeref
Gidersen selamımı söylersin.

10 - 15 liralık benzin aldığın zaman depodaki ağırlık sensörleri bu değişimi farklı algıladığı için yol bilgisayarı kendini güncelleyemiyor. Ben abimin arabasını 1 hafta boyunca "Menzil 0 km!" yazısıyla kullanmıştım :D

menzilin 0 yazması için 3 lt benzin kalması lazım ya şamadıra yada depo sensörü arızalı 0 olmaması lazım

menzilin 0 yazması için 3 lt benzin kalması lazım ya şamadıra yada depo sensörü arızalı 0 olmaması lazım
Menzil yazısı 50 km ile başlıyor. O andan itibaren devamlı 10 15 YTL lik benzin alınca sistem eklenen benzini farkedemiyor nedense. Sonra 50 den düşüp 0 a geliyor ve kalıyor o şekilde.

müşili yapışmış olabilir sanırım bugun depoyu fulluces bakalım. hava filtresi konusunda yardımcı olcak arkadaslar??

Geri