ASTRA - Yeni City

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ÖTV indiriminden sonra "0" araç alacağım. ve seçenekleri 2 ye indirdim:
1- yeni Honda City
2- Astra

yeni city nin full u ile astra nın sedan ı aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. ikisi de otomatik şanzıman. tabii ki city tam otomatik, astra da ise easytronic şanzıman var. tam otomatiğin özellikle honda nın şanzıman ı bence daha konforlu ve iyi. iç donanımların da cruise control hariç astra bir adım önde.

Yeni city yenilenmiş motoru ve tamamen değişen tasarımı ile harika görünüyor. astra da iyi bir araç ve çok tutuluyor.
Sizce ideal seçim hangisi?

astra yı hb alcaksan bence astra al ama sedan alcaksan alma,arka tipi hoş değil arka tipi honda city de hoş değil ama illa sedan alcam diosan astra sedan iyi tabi honda cityden

bence city alacaksanız,es yerine ls otomatik alın..
çünkü aralarında pek bir fark yok,2 bin lira cepte kalır..
ayrıca yeni city cok sahane olmus..

Bende Yılbaşından beri Honda ve Astra arasında kararsız kalmıştım daha sonra iyice araştırdım Astra sedanda karar kıldım.Araştırmalarımdan edindiğimi bilgileri paylaşayım karar yine sizin para sizin...
iki aracıda kullanmış biri olarak astra hondadan çok çok iyi hondanın araçlarında iç plastik kalitesi düşük gibi hiç bir japon aracı sınıfındaki alman aracı kadar kaliteli ve konforlu olamıyor.Hondanın Seriliği ve tutumlu motoruna diyecek bişeyim yok motor olarak güzel fakat gel gelelim seri kullanımda honda daha çok yakıyor.Hondanın kasası zayıf.Alman rakiplerinin sağlamlığına göre biraz geride.Motoru çok iyi olan honda, astra gibi yol tutmuyor. içmekana girince Dokunduğunuz herşeyin dandik olduğunu hissediyorsunuz özellikle direksiyon simiti çocuk arabası gibi izlenim verdi bana =) honda içeri astradan fazla ses alıyor.Zaten ikisiylede test sürüşü yaparsan 100km üstünde hızlara çıkarsan astrada gözün kalacak 2sinide kullan öyle karar ver...

Performans istiyorsan honda
sağlamlık kalıte yol tutusu ıstıyorsan astra.

Bence astra
hondanın sadece 1.4 ü vardı sanırım astranın 1.6 sı güzl olr kanımca

vay be astra artık city ile kıyaslanıyor..civic falan bizden öndemi

valla benımde zoruma gitti acıkcası.hadi yenı cıvıc deseler bısey demıyecem :(

ÖTV indiriminden sonra "0" araç alacağım. ve seçenekleri 2 ye indirdim:
1- yeni Honda City
2- Astra

yeni city nin full u ile astra nın sedan ı aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. ikisi de otomatik şanzıman. tabii ki city tam otomatik, astra da ise easytronic şanzıman var. tam otomatiğin özellikle honda nın şanzıman ı bence daha konforlu ve iyi. iç donanımların da cruise control hariç astra bir adım önde.

Yeni city yenilenmiş motoru ve tamamen değişen tasarımı ile harika görünüyor. astra da iyi bir araç ve çok tutuluyor.
Sizce ideal seçim hangisi?
Bu arada tam tersi olmasın astra g de easytr. varmı?

Geri