Astra yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dieseltr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dieseltr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar.yeni üyeyim bugün itibariyle astra sahibi oldum.araçta sonradan birşey fark ettim.devir saati 2000 e gelmeden silkeliyor 2000 devirden sonra normal gidiyor hava akış metresinden kaynaklandığını düşündüm hemen değiştirdim lakin yine aynı sorunla karşılaştım.başına gelen arkadaşlar çözümü nedir lütfen yardım edin.

Abi vibrasyon yok araçta sadece arkadan biri çekiyor tıkanıyor gibi...

Yokmu yardımcı olacak arkadaşlar

Yokmu yardımcı olacak arkadaşlar

Araç bilgileri (yılı, modeli, vites tipi, km vs) ve kullanılan yakıt bilgileri (Benzin, gaz, motorin gibi) eksik olunca yardımcı olmak kolay değil...

Buji buji kaplolarına bakın temizleyin boğaz temizliği yapın deneyin.

Araç bilgileri (yılı, modeli, vites tipi, km vs) ve kullanılan yakıt bilgileri (Benzin, gaz, motorin gibi) eksik olunca yardımcı olmak kolay değil...

2008 model astra 1.3 dizel manuel sedan modeli 152000 km de

2000 model astra g aracim var.ayni olayi bende yasiyordum.debriyaj bilyasinda sorun vardi.degistirdim.eskisinin bilya kisminda bosluk vardi.yenisini takinca
2000devir civarindaken gaza bastigimda yasadigim silkeleme olayini suan icin yasamiyorum.
bu benim tecrubem
bilgi olarak paylasmak istedim.

2008 model astra 1.3 dizel manuel sedan modeli 152000 km de
Şimdi oldu.Yani motor belli olmalı biz benzinli diye yorum yaptık. Manfiolt basınç sensorunu temizletin bakın olmadı EGR temizlensin

Şimdi oldu.Yani motor belli olmalı biz benzinli diye yorum yaptık. Manfiolt basınç sensorunu temizletin bakın olmadı EGR temizlensin

Teşekkür ederim.söylediğiniz parçalara baktiracam bugun

Geri