Astra TWİNTOP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DarkMagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul'da sürekli görüyorum. Wild Dragon isimli enerji içeceğinin şirket araçları da bunlardan. Bugun 5 adet gördük dedik herhalde Astra Twintop halk günü bugun.. Bence gayet şık bir araç. BMW E92 cabrio'ya 120 milyar vereceğime bunu alırım,kalan para ile motoru yükler,dışıyla oynar çok daha şekil gezerim :)

Cuma günü saat 14:00'te Çukurambar Eat'nJoy önünde gördüm. Süper duruyordu bence...

bizim okulda bayaa var bu araçtan 2.0 turbo var bi tane 35 plaka :) tam benim kalemim araba :D bi kaç gün önce kasisten geçio du tekrar gaza basınca turbonun sesi kulaklarıma bayram ettirdi :)

Cidden bende görsem bir merak ediyorum..güzelliği:)

Eewettt bende saten Wild Dragon un araclarını görünce hasta oldum yaa cok yakısıklı duruyor kırmızı siyah kombinasyon bide arac offfffff offfff ama sanırım bu kafayla gidersem seneye yaz kesin kez bi twintop alırım galiba.

Çeşme de gördüm üstünü açıyordu, güzel alet ama bazı zayıflıkları olduğunu özellikle kötü yol koşullarına gelmediğini duymuştum...

Ankara Maltepe'de Başkent Elektriğin önündeki şirketin bahçesinde siyah bir tane sürekli duruyor:) Gelip geçerken hep bakarım:)

Geri