Astra twinport amortisör ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_Cmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali_Cmn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABA

2006 model astra twinport aracımı serviste bakım yaptırdım daha sonra kontrol ettiler.ön amortisör takımı ve üst bilyesinin aynı şekil arka taraf için amortisörlerin değişmesi gerktiğini sölediler ama öle çok rahatsız edici bir şey yok sürüş esnasında fiyat araştırması yaptım yaklaşık hepsi 800-900 tl arası tutuyor

bunları hemen değiştirmek gerekirmi sizce bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

teşekkürler...

Yetkili servis bu fiyata yapacağını zannetmiyorum.
Bozuk olduğunu yetkili servis mi söyledi özel servis mi ?

özel servis söyledi zaten parça fiyatlarına da baktım bu civarlarda

MERHABA

2006 model astra twinport aracımı serviste bakım yaptırdım daha sonra kontrol ettiler.ön amortisör takımı ve üst bilyesinin aynı şekil arka taraf için amortisörlerin değişmesi gerktiğini sölediler ama öle çok rahatsız edici bir şey yok sürüş esnasında fiyat araştırması yaptım yaklaşık hepsi 800-900 tl arası tutuyor

bunları hemen değiştirmek gerekirmi sizce bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

teşekkürler...

abi 97 model arabamla kaldırıma hızlı fırladım indim jant yamuldu lastik çıktı ön şase hafiften eğildi amortisörlere gene bişi olmadı. amortisör takozu falan tamam onlar eziliyor zamanla ama amortisörler değişcek dedilerse bir yere daha gösterin bence gerçekten gerekli mi diye.

martisörler gitti ise yol tutuşunuz gider olmadık yerde mazallah başınıza felakete sebeb olur. amortisör 60bin kontrol gerekirse değişim 80 bin olunca değişim şart olur siz onu fark etmezsiniz.
Ama size bir test yolu söyleyebilirim,eğer yağ atıyorsa zaten değişilir.
Ön kaputu sertce bastırın birden bırakın.aniden şoku emiyorsa ne ala ama bir kaç defa sallanırsa gitti demektir,bu arka içinde geçerlidir.tabii bu tamamen gitmiş amortisörü gösterir,işi bitmiş amortisörü değil bunun için şok test yapılır.

Son düzenleme:
Geri