Astra twinport 1,6 bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_Cmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali_Cmn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım opel astra 1,6 twinport 2006 model 60 000 km de aracın ağır bakımı yapıldı 3 sene once şimdi araç 97 000 km de tabi periyodik bakımları her sene yapıldı, şimdi fren diski ve balatayı değiştirmeyi düşünüyorum ve periyodik bakım + trıger seti değişmeli mi onu nasıl anlayabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim ve bunlara yaklaşık fiyat yazarsanız tecrübelerinize dayanarak

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...

bakımınız 200-220 fren balataları 65.Fren diski neden değiştireceğinizi anlamadım.kanımca gerek yok.Tabii bir sorunu yok ise.Arka kampana olduğu için ön fren diskleri yaklaşık 100 TL 120 TL triger seti.işçilik 50 TL dersek;

530-560 TL ye bahsettiğiniz işlerimleri yaptırabilirsiniz...

Son düzenleme:
bakımınız 200-220 fren balataları 65.Fren diski neden değiştireceğinizi anlamadım.kanımca gerek yok.Tabii bir sorunu yok ise.Arka kampana olduğu için ön fren diskleri yaklaşık 100 TL 120 TL triger seti.işçilik 50 TL dersek;

530-560 TL ye bahsettiğiniz işlerimleri yaptırabilirsiniz...

diskler incelmiş çünkü baya o yüzden düşündüm

birde triger değişmelimi onu nasıl anlayabilirm

cevabınız için teşekkür ederim

diskler incelmiş çünkü baya o yüzden düşündüm

birde triger değişmelimi onu nasıl anlayabilirm

cevabınız için teşekkür ederim

yanlış bilmiyorsam artık ses geliyorsa değiştirmeniz lazım şakaya gelmeyen birşey.Tanıdığınız ve güvendiğiniz bi usta varsa baktırın.şimdi ne desem yalan olur.Nice arabalar biliyorum.70-80.000 de değiştiriyolar araba var 200.000 de daha değiştirmemiş :) Arka frenleriniz kampana mı yoksa disk mi ? eğer disk ise o fiyatın üzerine bi 100TL daha ekleyin.

Geri