astra tıkırtı sesi bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan survivor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

survivor

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamı aldığımdan itibaren beni rahatsız eden ve servisle defalarca tartıştığım tıkırtı sesi sonunda kesildi. Servisin "bu modellerde oluyor" diye geçiştirdiği tıkırtının bagaj camındaki stop lambasından geldiğinin tespiti şans eseri oldu ve biraz pencere bantı ile tıkırtıdan kurtuldum.

hakkında hayırlısı olsun gerçekten sinir bozucu bişi adına sevindim

tebrikler
benim de sol cam açıkken takırtı geliyor el yordamıyla bulmaya çalışıyorum ama nafile,
inşallah ben de bulup çözerim

Abi biz türkler uzay mekiği yapsak uzaya çıkarken patlasa mekik, sorumlu türk mühendis çıkar tv ye yine der ki. "Bu modellerde bu normal hepsinde oluyor" :)

Bizim astrada çok yakıyoken söylenmiştik servise. bu modeller çok yakıyo dedi aynı şekilde. tamamda dünyada bi ton astra var bi bizim astranın modeli mi değişik

Abi biz türkler uzay mekiği yapsak uzaya çıkarken patlasa mekik, sorumlu türk mühendis çıkar tv ye yine der ki. "Bu modellerde bu normal hepsinde oluyor" :)

Aynen öyle müthiş tespit.:rock:rock:rock

bu takırtı olayı yeni astra ve corsalarda çok sık rastlanmaya başladı hayret bişey

Bendede tıkırtı göstergelerden geliyordu söküldüğünde vidanın biri yerine tam oturmamış değiştirilince düzeldi.Emniyet kemerlerinin demir tokalarıda koltuklarda bulunan hava yastıklarının plastik kapaklarına çarpmasıda tıkırtı yapar(kemerlere takılan aksesuardan taktım halloldu) aklınızda bulunsun.Ben arabamda çift taraflı bantı eksik etmiyorum.Tıkırtıların bir kısmını bununla hallediyorum artık alıştık.

Son düzenleme:
Geri