Astra teyp sorunu

adnanguclu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese Selamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Cuma günü Opel Astra Enjoy 1.6 aldık ancak bir sorunum var teybe cd taktım ve bı sure muzık dınledım arabayı kapattım ve yarım saat sonra tekrar bındım ve teybı actım cd yı okumadı.cıkarmak ıstedım cıkarmadı No dısc yazıodu ekranda bende bı cd daha taktım sımdı ıkısıde ıcerde kaldı!!!cıkmıyo napabılırım?teybımde sorun var sanırım cunku sureklı cdlerı cıkarmak ıcın bıkac defa basıodum dugmeye.

hoşgeldin. öncelıkle kendını uye arsıvınden formata uygun sekılde tanıtmalısın. daha sonra yardımcı olalım

ok pardon yardımlarınızı bekliyorum ama( :

arkadaşlar sorunuma öneride bulunabilecek kimse yok mu?yarın servise gidicem kazık yemim masrafı nekadar tutar acaba?

önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum
sanırım teyibi kızağından çıkarttıktan sonra kolaylıkla cd leri çıkartabilrler.
ama sorun nedir bilemiyorum. servis çok fazla para alabilir ama önceden pazarlığını et derdini söyle 20-30 ytl ver en fazla.tabi parça falan değişitrmezlerse

önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum
sanırım teyibi kızağından çıkarttıktan sonra kolaylıkla cd leri çıkartabilrler.
ama sorun nedir bilemiyorum. servis çok fazla para alabilir ama önceden pazarlığını et derdini söyle 20-30 ytl ver en fazla.tabi parça falan değişitrmezlerse

Anladım.Fiyat konusunda yardımların için teşekkürler çok işime yarıycak bu( : sorun oldugunu sanmıyorum bende zaten varsada garantiden değişmeli içine elimi sokup bozmadım ya teybi

ya 2 cd nasıl takabildin içine anlamadım
arkadaşın dediği gibi yapıcan,veya eğilip cımıbızla birisini çıkarırsan diğeride çıkıyor,ama inşallah lense zarar vermemişindir
geçmiş olsun

hosgeldınız ıyı forumlar...teybın ıcıne gıren cd ler elektronikçilerde cıkartılabılır...gecmıs olsun...lutfen kurallara uygun tanıtım yapınız...

ya 2 cd nasıl takabildin içine anlamadım
arkadaşın dediği gibi yapıcan,veya eğilip cımıbızla birisini çıkarırsan diğeride çıkıyor,ama inşallah lense zarar vermemişindir
geçmiş olsun

daha önce taktıgım cd vardı içinde ve ekranda no dısc yazıyodu bende diğerini taktım aldı ikisinide böle olucanı nerde bilim(: benım araçta senın kının aynısı.
o jantları nerden aldın guzel durmus...

Geri