astra tekleme, yetkili servis de bulamadı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güye tech2 cihazına bağlayınca egr de sorun varsa çıkıyormuş. sende egr arızasına dair bir uyarı çıkmadımı tech2 ye bağlandığında??

lpgli araçlarda basınç ayarını yaptırmanızı tavsiye ederim çok farkediyor

kesinlikle kurum söktür kapağı carbon cleanla falanda uğraşma

Aynı problem bendeki 2002 astra da da vardı hiç para harcamadan hiç bir servise orasını burasını kurcalatmadan gittim bi benzinliğe würth enjektör temizleyici katkı maddesi aldım.Full depoya 1 kutunun tamamını koymak gerekiyormuş. ben yarım depoya yarısını koydum..bıçak gibi kesti ne tekleme kaldı ne bişey hatta arabam normalden daha az yakmaya başladı..benzin biterken ışık yandığında yine benzinciye gidirodum ki aynı sorunu tekrar yaptı..ikinci yarım depoya da kalanını karıştırdım o gün bu gündür hiç tekleme yok benim gavur kızında...sende onca para harcamadan bi deneseydin tavsiye ederim..hatta bir depo benzin ve katkı maddesini kullandıktan sonra bide benzin filitresini değiştirirsen en güzeli olur..

kenan kardeşim bende 99 model1,2m 16V corsaB aldım.
bendeki sorunda buna benzer birşey.
arabayı alalı 1 ay oldu. amersinden adanaya giderken yolda araç birden gaz kesiyor. sonra arıza ışığı yanıyor ve arabanın devir ayarını kaybediyorum. gaza basıyorum birden hızlanıyor. sanki araç benim kontolümde değil.
sağa çekip duruyorum. kontağı kapatıyorum çalıştırıyorum. gaza basıp arabanın devirini1500-2000 getirince devir çalışması saçmalıyor.
özel servise götürdüm. rolanti sensörünü değiştirdi. şimdi uzun yolda yapmıyor sabahları motor soğukken aynı arızayı yapıyor. servise görtürdüm tekrar. hava debimetresi diye bir parça taktı. aynı şekilde arıza devam ediyor. ısındıktan sonra düzeliyor. ama sinir ediyor. beni. sen o şekilde arabayı kullandınmı hiç. araba sanki benzini bitmiş gibi davranıyor. yüksek devire getirince normale dönüyor. değilmi.?
ben ayrıcabenzin filtersini değiştirdim. hava filtresinii değiştirdim değiimedi. servisteki adamda bir şey diyeiyor.

valla benim araçtada var aynısı gerçekten aldığıma bin pişman oldum ısınamadım arabaya yazın satacam zaten. ne sorunlu araba ya bu opel. kalkışlarda zangır zangır titriyo ancak fazla gaz vercen hiç bir arabada böyle bir olay yok. birde heryerinde kronik sorun var. egr, direksiyon kutusu, ateşleme bobini, yağ eksiltme, su eksiltme, debriyaj..... abi biz parayı sokaktamı bulduk da zırt pırt para harcıyoruz.

titreme silkeleme

kardeşim bu titreme ve gaz kesme sorunu bendede war kalkarken acayip titrio araba gazlı kalkıorum hep. debriyaj deişti aracın gaz kesmesi içnde boğazdaki kelebekler temizlendi sorun 1 ay kadar düzelmişti fakat şimdi yine başladı pazartesi gidicem tekrar ama her opelde war bu lanet sorun 1500-2000 devir arası berbat.aracımı satmayı bile düşnüorm

Benim araçtaki tekleme sorunları çözüldü de arkadaşlar, motor 2 defa açılmasına rağmen tekrar yağ yakma olayı başladı, araç 75000 km de, ikide bir motor açtır bu ne ya, ayrıca subaplar da güneş marka oldu, orjinaller değişti sanırım ondan kaynaklanıyor...

bana katalizatör gibi geliyo arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım..ilk önce bujiler ve bobin değişti belli bir süre sonra yine yaptı carbon clear yapıldı ve katalizatör değişti arabam şimdi düzeldi..

Egr temizlenmiyor değişmesi gerekiyor.

Geri