astra tekleme, yetkili servis de bulamadı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya YorumLarın Hepsini okudum

ben Saniyiden We servisLerden Bıkmıs Bi opel Kullanıcısı olrak hangi ustaya gittiysem opel astra h(2004 ve üstü) aLmanLarın yüz Karası olarak adLandırıLıyor...

Simdiki akLım olsa Deil astra opel Almazdım SorunLar bitmiyor Ben arabayı alalı daha 1 sene oLmadı yakLasık 10milyar masraf Cıktı motorda easytonic KullananLar bilir zevklidir ama Bi o kadarda SorunLu 2 kere Sanzıman Beyni Deişti Yani sorunLar bi türlü Bitmiyor

We üstelik Araba Suanda Yine sanayide Tekleme Dedigimiz Sorun cözülmeye Calısıyor Ama ben teklemeye bakmıorum Arabanın Cekişi Tamamen düştü Sırf Cekişi geri aLmak İcin bıraktım Sanayiye

Bu tekLeme dediginiz sorun easytonic'Ler icin konusuyorum GeneLinde War Artık Bunu negatif Bi özellik Olrak Görecek We Kafaya Takmıcaz Kafaya Takacak Olursak milyarlar gidior Sırf bi sorun İcin Size tawsiyem Eger arabada Cekiş düşüklügü filan Yoksa Sace tekleme Warsa Hiiiiç urasmayın Bosuna masraf....

herkese merhaba...
malesef bende çok heveslenerek aldığım opel astra var seke seke gidip geliyoruz yolları opel servisine özel dahil götürüm hepsi ayrı bişey söyledi biri kurum var dedi biri egr dedi biri bişey yok dedi herkes ayrı bişey söyledi araçta lpg var ayarlatıyorum lpg servisine göre herşey süper süper süperde trafikte teklemeden kaynaklanan zorluk berbat anlaşılan opele bulaşmamak lazımmış deyip satıcam...:(

Geri