astra stop

fellatore

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
daha evvelden gorusuldu mu bilmiyorum
gerci sorun degil de yetersizlikmiş gibi dusunuyorum ama yorumlarınızı da almadan içim rahatlamıyacak
1.3 cdtı astram 1.vitese gecmedigi zamanlarda 2.vitesle yavaş kavramaya gectigimde ( hareket halinde ki arac ta ) pat diye stop ediyor ve de motor durdugu halde hareketine devam ediyor
sorum su madem motor durdugu halde hareketine devam edecek kadar ivmesi ve kuvveti var bu arac ne diye duruyor
hani cekmedi durdu diyecem o zaman cakılması lazım yerine ve ya yenemedigi kuvvetin etkisiyle geri kacması lazım ilk kalkış degil ki bu zınk diye stope etsin
hani bir bogulma donemı de olmuyo aracın kaldıramıyom vites dus de demiyor yani
umarım cevabınız 1.3 yetmiyor gibi bişey olur...

bence yürümesi lazım,
çok iyi bilmiyorum ama araç dizel, 1.4 unoyu 2.viteste yerinden kaldırıyodum ben hiç de boğulma olmadan, dizelde tork daha fazla olacağından çok daha rahat yürümesi lazım.tabi dediğim gibi pek iyi bilmiyorum,yorum sadece

guncel...

abi 2. vıteste bayır asagı bırakınca arac kacıp gıtmıyormu aynı sey işte

Nasıl benzinli arabada da stop etme noktasına geldiğinde titremeye başlıyor subab vuruyor araba bunda da öyle ama benzinlide gaz seviyesi aynı tutsanız bile hemen stp etmez en an 8-9sn titremeye devam eder fakat dizelde titreme olayı ile stop etme olayı art arta 1sn içinde gerçekleştiğinden anlayamıyorsunuz.

1. vites olayında da bende de zor geçiyor ama vitesi 2 den 1 e çekerken biraz gaza dokonursanız ayağınızın ucuyla vites kolay bir şekilde geçiyor birde öyle denemenizi tavsiye ederim.

valla ben daha once de 206 hdı kullandım
onda da aynı sekılde 1. vitese durmadan gecilmiyordu ama o oyle yokusa falan tık demiyordu
az biraz hırıltısı oluyordu sonra toparlıyordu
acaba 1.3 az mı kalıyor kı bu kasaya
neyse yorumlardan anladıgım kadarıyla anormal bır durum yok
peki vites gecişlerini hangi devirde yapıyorsunuz 1.3 kullananlar dan bir geri donus olursa sevinirim
ben duz yolda orta siddetle ivmelenmede 2600-2800 arsı vites gecisi 2100 civarı da sabit hız yapıyorum ama arac vites gecişlerin donus devri 1900 gibi olmasına ragmen bir zorlanma hissettiriyor ince bir tireme oluyor bu da cam sallanması ayna sallanması seklinde kabine yansıyor daha fazla gaz versem de degişen bişey yok arac 2100 devri bulunca kayboluyor titreme ama debriyaja bas birak derken 2100 le tekrar hızlanma için 3400 gibi vites degişimi lazım ki bu da dizel için bana biraz fala gibi geliyor yanılıyor muyum...

Geri