Astra sını beğenmeyen ler birde bunu okuyun Seatçılar neler çekmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra sını beğenmeyen ler birde bunu okuyun Seatçılar neler çekmiş

Beğenmeyenlere şaşıyorum zaten Şu aracı

astrayı beğenmeyem adam ya astraya binmemiştir. yada arabadan anlamaynadır.

Leon kasası harici 1.6tdi olması harici düşünülecek bir araç değildi zaten.

Allah yardımcıları olsun zor iş, hele birde C sınıfı premium olmayan araca Euro olarak parça fiyatı vermeleri yokmu  battle_Teroriste

Allah korusun bu tarz arızalardan öncelikle  special_prayer

artık dpf temizlemek içinde katkılar var geçende mazot aldığım istasyondaki çocuk dedi. ne kadar uygun bilmiyorum  questionnn
yanılmıyorsam 2008-2010 arası focus aracı vardı dpf dolunca uyarıda vermiyormuş sıkıntı olmuş kaza yapmış katkılardan tavsiye ediyordu bu yüzden bende şaşırmıştım demek ki doğru

peki bu katkılar kullanılmalı mı?

DPF olayını pas geçersek, Leon'un tasarımı güzel. Gerçekten hele FR paketi mükemmel duruyor. Ama ağır araç istersen, bakınca sağlam olduğu belli olsun dersen Astra derim...

DPF tamamen yakıt kalitesi ve kullanım şekliyle alakalı.bence leon vs farketmiyor.opelde sanki olmuyormu ben servis müdürünün bizzat en çok dpf tıkanıklığından servise araç geldiğini söylediğini biliyorum.aracın uyarılarına ,anlık tüketimine,soğuk havalarda eğer rejenarasyon yapıyorsa motoru hemen kapatmadan beklemeye dikkat etmek gerekiyor ki bizde 2013 cayenne dizel var opetten yakıt alırız araba dpf sıkıntısı yaşadı.ama sorun tamamen yakıtla alakalı.şimdi arabaya laf atsan o zaman porsche de kötü.gel gör ki babam sakin kullanıyor.dpf diyorum adam o ne diyo:)ben aracı aldığımda ne bir uyarı ne bir jenerasyon görüyorum cooll

mucahitduran link' Alıntı:
DPF olayını pas geçersek, Leon'un tasarımı güzel. Gerçekten hele FR paketi mükemmel duruyor. Ama ağır araç istersen, bakınca sağlam olduğu belli olsun dersen Astra derim...
MQB platformundaki araçlar hafif ama şasileri rijit. Bu rijitlik aracın esnemesini en aza indiriyor buda avantaj tabiki. Astranın ağırlığı esnemeler için aslında dezavantaj, yakıt tüketimi ve yol tutuştada dezavantajı var ama Allah korusun biryere çarpılırsa işte o zaman karşı tarafa uyguladığı moment fazla olur, ağırlığından ( kütle)dolayı.

Geri