Astra Sfi gsi yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLpRn_Sfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aLpRn_Sfi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracımın arıza ısıgı yanıyodu bi süre önce o2 sensörü ve yanında depo havalandırıcısı diyordu. o2 yi hallettim yenisini taktım. şimdi araçta bi tane arıza cıkıyor o da depo havalandırıcısı. sizlere sormak istedigim şey neden yanıyordur bu neyle alakalıdır. bi de bu cam suyununu katıldıgı yerde bi soket boşta duruyor. onu nereye oturtacagımızı bi türlü bulamadık acaba o depo havalandurıcı olabilir mi?? eğer oysa onun karsılıgı nerde ??? Birde aracımın kilometresi çalışmıyor. ara sıra çalışıyor sonra yeniden çalışmamazlık yapıyor. neden bunu da öğrenebilir miyim? yardımlrınızı bekliyorum. teşekkürler

Son düzenleme:
dostum aynı aractan bendede var aynı kilometre sorunu suanda bende yasıyorum nedenıne gelınce abs sensorlerınden kaynaklanıyor benım sol ön sensor arzalı sensör ler zamanla işlevini yapamıyor defalarca sokup temızlememe rahmen kafasına gore takılıyor kilometre bı calısıyor bı calısmıyor ama arkadaşımın aracından sokup taktıgımda deneme amaclı bu 3 gun test edıldı calısıyor sende bı bılgısayara baglatıp abs sensorlerıne baktır arzalı olanı degıstır duzelıcektır

Kardesim sileceklerin altinda yuvarlak parca ... yakit havalandirmasi (buharlasan yakiti toplayan ve motora geri veren Almanca Aktiv kohlen filter (ne yazikki türkcesini bilmiyorum ustalar yardimci olsun)var o tikanmis olmasin..veya sag tamponun amartisörün yaninda hava filitresini arkasinda ventili var o bozuk olabilir...

tşkler. evet bende de sol abs sensörü arıza söylüyor ondan sordum. silecek suyunun deposunun orda bi tane soket boşta duruyor acaba o depo havalandırıcısına mı giriyor. :S tam olarak dediginiz yer nerde silecegin altında dediginiz yere soket giriyor mu ? yoksa o soket amortisör ün ordaki yere mi giriyor. yoksa o soket in onla alakası yok mu anlamadım :S

bu arada ben sağdaki abs sensörünü sola soldakini de sağa taktıgımda tekrar sol abs sensörünü gösterdi. bi de öğrendigim kadarıyla bizim araçlar sol tekerlekten okuyormus kilometreyi

sanırım o soket her gsi da boşta duruyor :)

taner biliyordu onun ne olduğunu söylemişti bana ama senin dediğin şey değil o soket

hatırladım yaa orda bı bosta soket vardı bende ne oldugunu cozememıstım :)

ışıklı silecek fıskiyesi için tesisat

haydaaa bızım arabalarda ısıklı sılıcekmı varmıs :)

Geri