Astra sertlik problemi yardım?

İlker
kasislere girme :D:D

borayı bir yana bırakın, 2004 astramdan önceki arabam 96 broadway'di . onda zıp zıp zıplardık yaylı yataktaymışız gibi. şimdi annem her arabama bindiğinde söylemekten çekinmez, bu arabada bizi çok sarsıyorsun diye... gel de anlat, ne anlar ki "virajları üç teker üstünde dönüyorduk broadwayde" desem :) sert te olsa astra bitane

bizim köy yollarında benim arabaya göre toroslar bile konforlu geliyor fakat bizim araçlar gerçekten çok küçük, eğer süspansiyonlar yumuşak olsaydı virajlarda savurması kaçınılmaz olurdu.

f kasacı arkadaşlarım adımı sert ilker koyacaksınız diye korkuyorum yakında.sanırım bu durumu kendime en çok dert eden benim yav:sorry:

f kasacı arkadaşlarım adımı sert ilker koyacaksınız diye korkuyorum yakında.sanırım bu durumu kendime en çok dert eden benim yav:sorry:
:kop: :kop:

süspansiyonları değiş ozmn :)

Karakteristik olarak süspansiyonlar serttir. Bir ihtimal eskimiş lastikler de bunu tetikler. Çünkü eski lastik zamanla sertleşir ve daha çok zıplamana neden olur.

Arkadaşlar problem amortisör lastiklerindenmiş.10 ytl ye hallettim çok şükür güzel oldu.arabanın konforu yarı yarıya arttı diyebilirim:good:

Bu konu benim de canımı sıkıyor, süspansiyonlar o kadar sert ki, yoldaki boyaları (yaya geçidi, şerit çizgisi) dahi rahatlıkla hissediyorum, ya da lastik basınçları mı çok yüksek ??

Geri