astra sedan hakkında yardım

bir kere şu var. 2.0 motor vectran var. bununla kıyaslama. herkes bunu yapıyor. mesela adam daha önce 2.0 dizel kullanmış. sonra 1.3 ün performansı çok kötü. sakın almayın diyor. yani böyle şeylere gelmeyin. benim eski araç 1.6 astra hb. bana göre harika. ki şimdikler 5 hp daha fazla sanırım. umarım dediğimi anlatabilmişimdir

ben zaten 2.0 turbo astradan 1.5 dizel megana binmiş adamım merak etme çok iyi anlıyorum ne dediğini.test edicem beğenirsem düşüncem

oh çok şükür bugün aracı gördüm.getirmişler. çarşamba gibi teslim alcam. çok güzel yav. gerçi eski aracımda harikaydı. onuda çok özlüycem

metro mavi

ya o spoiler nerde bulabılırız benımde cok hosuma gıttı sımdı gorunce bulsam bende taktırırım aynı gun

yeni kasa gelmesi etkilemiycek emin olun. tabi sedan ları etkilemeiycek. yeni kasaların sedanlarının çıkması en az 6 sene yi bulcak.

Bence 6 seneyi bulmaz. yeni kasalar hatcbak olarak 2004te çıktı, sonra sedanı çıktı ortaya ama sanki biraz geç kalmışlık telaşı içinde aceleye getirdiler. sonuçta tip olarak 4 sene geçti çıkalı. bence 2010da yenilerler kasayı

Bence 6 seneyi bulmaz. yeni kasalar hatcbak olarak 2004te çıktı, sonra sedanı çıktı ortaya ama sanki biraz geç kalmışlık telaşı içinde aceleye getirdiler. sonuçta tip olarak 4 sene geçti çıkalı. bence 2010da yenilerler kasayı

2012 de yenilenicekmiş bayi öyle dedi

aracı aldım arkadaşlar. tek kelimeyle harika. ama bu spoyleri bulmam gerek

hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız...

Geri