astra sedan hakkında bilgisi olan var mıı

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni aracım astra sedan ı 2 hafta oldu alalı. 2 sorum olcak. birincisi sunroof u anahtardan kapalı moda uzun basarak kapatabilceğim yazıyor kullanma klavuzunda. fakat benim araçta sadece camlar kapanıyor. sunroof kapanmıyor. dediğim gibi katalogta kapanır yazıyor. bu konuda bilgisi olan var mı??
birde emniyet kemeri takmayınca uyarı veriyordu eski astram. fakat bunda uyarı flan yok. hatta emniyet kemeri takılı değil gibi bir lamba var. o bile yanmıyor. bu konuda da bilgisi olan var mı acaba. şimdidedn cevaplar için teşekkürler

yeni astralarda(makyajlı 2007-2008),ışıklı ve sesli emniyet kemeri uyarısı kaldırıldı,hava yastığı sayısı düştü.ne yazıkki malzemeden çaldılar biraz.eski astralarda kalite daha fazla.sunroof konusuna gelince,eski arabamızda(laguna)kumandaya basılı tutunca camların açılıp kapanabildiği yazıyor ama bizde yoktu öyle bir özellik ve bizimki düşük modeli idi.belki fullerini kastediyorlardır cosmoyu

Emniyet kemeri ile ilgili ne ışık yanıyor ne de takmayınca ses geliyor.

sorcam kısmetse yarın servise. eğer yok derse gerçekten astradan soğuycam. daha doğrusu opelden soğuycam ve bunu opel fabrikaya mail yoluyla bildircem. çünkü daha önce bir konu hakkında mail yazmıştım. ve saolsunlar yurtdışından arayıp yardımcı oldular. bakalım bu konuda nolcak

emniyet kemeri uyarısını soracaksınız gerek yok sormanıza,sunroof işini soracaksanız..

valla burak opel sohbet kısmındaydı galiba bir arkadaş tech2 ile 2 dk da bu emniyet kemeri olayını hallediyolar demiş. neyse bakcaz bakalım

bugün gittim servise. hem emniyet kemeri olayını sordum hemde sonruuf u sordum. önce yazılımdandır dediler. aldılar aracı servise. 2 saat sonra gittim almaya. cevap şu; bu özellikler kaldırılmış. emniyet kemeri olayını anlıyorum da sunroof olayı beni çok üzdü.kullanma klavuzunda sunroof lu araçların sunroof unu uzaktan kumanda ile kapatabilirsiniz yazıyorda benim aracımda niye yok. bu nasıl cevap. şimdi şikayet var a ve opel web sitesinden şikayet ettim.yarında izmir deki merkezi arıycam. bu sunroof olayı çözülmezse bidaha opel almıycam. bugün gerçekten çok moralim ve sinirim bozuldu. servisteki elemanın demesine göre abi yavaş yavaş çalış çırpıyolar dedi. araçları kaliteli çıkarıyolar sonra özellikleri çıkartıyolar dedi. gerçekten çok üzüldüm bgn

Arkadaşım kusura bakma ama incik boncuk yüzünden opel müşterileri araçlarından vazgeçmez.

Sunroof anahtardan kapanmıyor diye arabadanmı sogulur yaw.

Bana desen arkadaş bu opel servisleri çok sorunlu diye o zaman opelden sogu.:kop:

opelin servislerinin sorunlu olmadığını bilmeyen mi var arkadaş. sen soğuyamayabilirsin ama 39 bin ytl para veripte karşılığında sağından solundan çalınmış araç almak biraz dokunuyor. adamlar resmen Türk halkını kullanıyor. birçok özelliği Türkiye ye gelince kaldırıyor. ben severek aldım her iki aracımıda. hala seviyorum. ama 2005 astramdaki işçilik kalitesini bu araçta göremiyorum. çünkü gerçkten yok. ekstradan para sayıyorsun ve kullanmayı öğrenin diye verdikleri kitaptaki özellik yok. bakın emniyet kemeri olayını anlarım diyorum. çünkü yeni çıkan serilerde yok. ama sunroof olayının uzaktan kumanda ile kapanmaması çok kötü. çünkü çoğu zaman unutuyosun açık olduğunu. aracı stop ediyon çıkıyon, bakıyon ki açık. tekrar gir kontak aç kapa. he yoksa yok desinler kitabında. insanın sinirini bozan hem var diyolar, 1200 ytl para sayıyon ekstradan ama özellik yok. sonra eyvallah diycez dimi. zaten başımıza ne geliyorsa eyvallah dememizden geliyor. böyle her şeye eyvallah demeseydik emin olun Türkiye ye gelen araçlar dışardakiler gibi daha özellikli daha kaliteli olurdu

Paranı verdiysen hakkını arayacaksın ama alın terinle kazanıp aldıgın arabanı bana göre nereden baksan 5 sene kullanacaksın hakkını vermek ıcın gereksız aracından soguma ,kolay degıl ınsan aracına her bındıgınde tıksınerek bınmesı benım kastetmek istediğim buydu aslında.

Verdiği kitapçıkta Astra sedan mı yazıyor? Yeni kitapçık bile çıkarmamıştır bunlar.:)

Dışarıdaki araçların daha donanımlı oldugunu düşünüyorsan cidden yanılıyorsun.

Donanıma en düşkün olan millet Türklerdir. Bunun aksini kimse iddaa edemez almanyada otomatik camları açılmayan 5 serileri e serileri yolda fıldır fıldır gezerken biz ticari araçta bile 17" jant opsiyonu arayan bir milletiz.

Bizim için amaç değil gösteriş önemli varmıdır aksini iddaa eden.

Geri