astra sedan business de camlar otomatik kapanmıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni astra sedan business paket aracım var.Camlar açıkken arabadan inip aracı kilitlediğimizde camlar otomatik kapanmıyor mu?Böyle bir özellik var mı yoksa ben mi çok şey bekliyorum  :)

Ynt: astra sedan business de camlar otomatik kapanmıyor mu?

Kumandaya basılı tutun kapanırsa vardır kapanmazsa cam kaldırma modülü yoktur demektir. Yanlız kumandanın kapama tuşuna basıp çekmeyim 3-5 sn ye basılı tutun.

Aracı kilitlediğinizde otomatik olarak kapanmaz ama kapatmak için kapı kilitleme tuşuna camlar kapanana kadar basılı tutabilirsiniz.
Aynı şekilde aracınıza binmeden önce kapı açma tuşuna basılı tutarsanız da, kademeli olarak camlarınızı açabilirsiniz.

denedim oldu :) on numerosunuz hocalarım :)

yok diyince bende Allah Allah dedim :)

forumda bir arkadaş da kumandadan bagaj açamamıştı :)2 saniye basılı tutunca açılıyor o da :).arabayı tanıyın daha neler ogreneceksiniz

harun link' Alıntı:
denedim oldu :) on numerosunuz hocalarım :)

ayrıca araç menusunden kontak çıkarınca kendi kendine kapansın mı diyo mesela ve süreleri var 30 sn 1 dakika sonra gibi bende kurcuklarken gördüm geçen :)

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
ayrıca araç menusunden kontak çıkarınca kendi kendine kapansın mı diyo mesela ve süreleri var 30 sn 1 dakika sonra gibi bende kurcuklarken gördüm geçen :)
sendekı araç sedanmıydı bende karıştırdım ama oyle bı ozelkık denk gelmedı bana

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
o ozellik camlar icin degil
Follow me suresi ayari.

BÜLENT link' Alıntı:
o ozellik camlar icin degil
Follow me suresi ayari.

menüde kontak çıkınca kapılar kendş kendine kapansınmı seçeneği ve suresi var onu kastettim ben sizin dediğinizi follow me bu gün aradım menüde ama editionlarda yok sanırım

Geri