Astra Sahipleri Mutlaka Baksın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahobel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tutmadım..

mavi olan çok hoş duruş

paylaşım için teşekkürlerrrr.

bence de gereksiz bir uygulama gene de arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle emege saygi. ama yol bilgisayarina gunduz genellikle isik geldigi icin gormek zor olabiliyor. cok cani sıkılan birisiyse sirf onu asagiya almak icin yapabilir. fazla soze gerenk yok, kisaca ben de yaptirmazdim:)

Genelde pek beğenilmemiş, ancak çok iyi bir "inovasyon" örneği olduğunu düşünüyorum.

Benim araçtaki uygulama ise şöyle
-küllük iptal edildi, yerine 3 gösterge konuldu.
a. benzin hava oranı
b. toplam araç voltajı
c. Motorun aldığı hava hacmi

-Teyp bölümünün hemen altındaki bölüme ise sierra'nın bas/tiz ve araç içi ısı ölçüm modülünü yerleştirdim.

Resimdeki uygulama ise bana kalırsa harika; ancak yol bilgisayarı var ise, yapmazdım;
yol bilgisayarı yok ise de, araç dışı derecenin anlaşılabilir olması elbette kışın yaşanan buzlanma ve araç güvenliği açısından önemli bir tedbir.

Yine de görüntü güzel ve tercih meselesi

ikisi de kullanışsız, mavi olan şıklık bakımından 1 adım önde bence. yol bilgisayarı aşağı neden alınsın ki bi kere kafanı indirip okuman gerekecek bakacağın şeyi.

Mavi olanı renk olarak hoş duruyor.

Lakin ben kendim konsolu söküp boyamayı düşünüyorum. Sadece farklı görünsün d,ye. birde aydınlatma konusunda led uygulaması yapmayı düşünüyorum.

Sanırım bayramdan sonra müsait bir zamanda oto elektirikçi bir abimiz var. Onun yanına gidip göğüslüğü, göstergeleri söküp elleyeceğim.

İşlemlerin fotolarını çekmeyi düşünüyorum. İşim bitince burda yayınlarım.

Genelde pek beğenilmemiş, ancak çok iyi bir "inovasyon" örneği olduğunu düşünüyorum.

Benim araçtaki uygulama ise şöyle
-küllük iptal edildi, yerine 3 gösterge konuldu.
a. benzin hava oranı
b. toplam araç voltajı
c. Motorun aldığı hava hacmi

-Teyp bölümünün hemen altındaki bölüme ise sierra'nın bas/tiz ve araç içi ısı ölçüm modülünü yerleştirdim.

Resimdeki uygulama ise bana kalırsa harika; ancak yol bilgisayarı var ise, yapmazdım;
yol bilgisayarı yok ise de, araç dışı derecenin anlaşılabilir olması elbette kışın yaşanan buzlanma ve araç güvenliği açısından önemli bir tedbir.

Yine de görüntü güzel ve tercih meselesi

mahsuru yok ve imkanın varsa fotoğraflarını bizimle paylaşırsan sevinirim değişik bir uygulamaya benziyor çünkü

Geri