3 Ara 2006 #1 S serkan75 Bilgi Girilmemiş Merhaba arkadaşlar, 2003 astra njoyun polen filtresinin yerini bilen var mı? paylaşırsanız sevinirim
6 Ara 2006 #2 KA®ANLIK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 2,032 Tepkime puanı 1 Puanları 0 güncel, evet astra'cılar...
6 Ara 2006 #3 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 bu mesajı daha önceden gördüm de bilgim yok valla servis değiştirdi hep
6 Ara 2006 #4 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 torpıdo gozunu sokmen lazım frezelı cıvatalar var 4 tane olması lazımdı. bılerek zor yerlere koyuyor muhendısler sevıse gıtmelerı ıcın.
torpıdo gozunu sokmen lazım frezelı cıvatalar var 4 tane olması lazımdı. bılerek zor yerlere koyuyor muhendısler sevıse gıtmelerı ıcın.
7 Ara 2006 #5 weSti555 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2006 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 astrammm' Alıntı: torpıdo gozunu sokmen lazım frezelı cıvatalar var 4 tane olması lazımdı. bılerek zor yerlere koyuyor muhendısler sevıse gıtmelerı ıcın. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
astrammm' Alıntı: torpıdo gozunu sokmen lazım frezelı cıvatalar var 4 tane olması lazımdı. bılerek zor yerlere koyuyor muhendısler sevıse gıtmelerı ıcın. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
14 Ara 2006 #6 opelG Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ara 2006 Mesajlar 88 Tepkime puanı 0 Puanları 0 evet nalburdan tornavida seti al kendin sök 6 yada 8 yildizli olmali tornavidasi torpido vidalari sök sonra ileri dogru cek o sekil cikiyor bende söktüm.kolay gelsin
evet nalburdan tornavida seti al kendin sök 6 yada 8 yildizli olmali tornavidasi torpido vidalari sök sonra ileri dogru cek o sekil cikiyor bende söktüm.kolay gelsin
14 Ara 2006 #7 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 götür sanayide değiştirsinler yada temizlesinler torpido'nun sökülmesi lazım
27 Eyl 2007 #8 bcelik Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2007 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 torpiyodu söktükten sonra nerde, ben torpiyodu söktüm ama tam yerini bulamadım detaylı anlatabilirmisiniz arkadaşlar
torpiyodu söktükten sonra nerde, ben torpiyodu söktüm ama tam yerini bulamadım detaylı anlatabilirmisiniz arkadaşlar
27 Eyl 2007 #9 astracd_35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2007 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bcelik' Alıntı: torpiyodu söktükten sonra nerde, ben torpiyodu söktüm ama tam yerini bulamadım detaylı anlatabilirmisiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... boşluğun sol tarafında üstte ama biraz uğraşmak istiyor...
bcelik' Alıntı: torpiyodu söktükten sonra nerde, ben torpiyodu söktüm ama tam yerini bulamadım detaylı anlatabilirmisiniz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... boşluğun sol tarafında üstte ama biraz uğraşmak istiyor...
27 Eyl 2007 #10 bcelik Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2007 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ordada bi kapak var vidalı değilmi arkadaşım, sanırım o kapağın altında filtre