Astra pert, bayan sürücüsü ayakta...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D trafik polisinin durumu daha ağır gibi :D

ona bende dikkat ettim, tam kemiğe gelmiş demir demekki :)
acımıştır çok o...

valla helal olsun arabayı pert etmiş ama kendi koç gibi ayakta..bayanlarda böyle yetenekler bi hayli çok..aslında bayanlara ehliyet verirken değişik sınavlardan geçirmek lazım onları..allah hepimizi korusun bunlardan...

gazla freni karıştırmıştır

Allah korusun, bişey olmamış iyi ki kendisine.

Ama trafikte bazen hakikaten çok değişik enstantenelere imza atıyorlar bayanlar.:D
Başıma gelen bi olayda, hanımefendi ters yönden geliyor :
- Hanımefendi yol istiyorsunuz ama, ters yönden geliyorsunuz farkındasınız dimi?

- Ben mi? Bence siz ters geliyorsunuz.
- Ama tabela öyle demiyor ! :p
- Nasıl olur, benim hergün kullandığım bi yol.
- Hmmm, Karayollarının sanırım haberi olmamıştır bundan, bilseler değiştirirlerdi.

:)

valla helal olsun arabayı pert etmiş ama kendi koç gibi ayakta..bayanlarda böyle yetenekler bi hayli çok..aslında bayanlara ehliyet verirken değişik sınavlardan geçirmek lazım onları..allah hepimizi korusun bunlardan...

Olnarın zekaları daha değişik çalışıyor tabi :) bu arada gercekten ablanın burnu bile kananmış, Şimdi devlet işini aksatmaktan, devlet malına zaradan bide kazandan baya bir ceza yiycek ona üzüldüm :)

Birde bi amca var filmde karpuz secer gibi arabaya vuruyor :) onu anlayamadım

Bu arada filme neden karşı oldugum burada daha iyi anlaşlıyor. bakın araba ters yatmış ön camlarda flim olmadığı için camlar patlamış arkda camlar sapa sağlam duruyorum bir sağ arkada cam patlamış oda resmen 4:34 (yere düşen tamponun hemen arkasında) 5:18 saniyede yere bakarsanız bütün bir şekilde yerde.

biri bana polisin neden tüm yolu kapattığını anlatabilir mi?
kurtarıcı da dahil en fazla 2 şerit ihlal ediyorlar ama polis 3 şeridi birden kapatıyor.
üstelik ambulansta o yoldan geliyor.
bunda birşey yok ama ciddi yaralı olsaydı ne olacaktı? adamlar bile bile ambulansın yolunu kitliyor.
yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

bir benzeri geçen gün Elmadağ'da da oldu, yol yapımından dolayı yolu tek şeride düşürmüşler, yokuş yukarı yolda tırlar durmuş, birsürü araba hararet yapmış (gece 1'de) üstüne birde kaza olmuş.
500 metrelik yolu yarım saatte geçtik, o derece sıkışıktı,
emniyet şeridi bomboş ama ambulans o sıkışıklıkta sol şeritten gelmeye çalışıyor.
bunu da mı yanlış biliyorum yoksa bizim sistemimiz mi bu? :D

Allah korusun, bişey olmamış iyi ki kendisine.

Ama trafikte bazen hakikaten çok değişik enstantenelere imza atıyorlar bayanlar.:D
Başıma gelen bi olayda, hanımefendi ters yönden geliyor :
- Hanımefendi yol istiyorsunuz ama, ters yönden geliyorsunuz farkındasınız dimi?

- Ben mi? Bence siz ters geliyorsunuz.
- Ama tabela öyle demiyor ! :p
- Nasıl olur, benim hergün kullandığım bi yol.
- Hmmm, Karayollarının sanırım haberi olmamıştır bundan, bilseler değiştirirlerdi.

:)

aynısı bana da oldu, üstelik bayanın ters girdiği yol bizim evin arka sokağı, benim hergün geçtiğim yer.
yine de yol verdim, ona rağmen birde geçerken gerizekalı dedi (?)
bütün bu terslikleri yaşayınca gerçekten kendi bildiklerimden şüphe duyuyorum acaba yanlış mı biliyorum diye :D

Geri