astra ozellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sakli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkeze merhaba, bir kac ay once 2006 agustos cikisli astra aldim. Yalniz astramda bazi ozellikler yok. Mesela aynalarin anahtar kumandasindan kapanmasi, yol bilgisayarinda gidebilecegim kalan km mesefesini gorme gibi.
Kagitda su sekilde yaziyor ASTRA; H-CC Z16XEP. Sormak istedigim bunlar standart olarak arabamda yokmu acaba? Sayet yoksa serviste yapilabiliniyormu?

Benmkide 2006 Astra H Ama O Ayna Kapama Işi Yok Anahtardan

yol bilgisayarında menzilin olması lazım

direksiyon kumandasından yol bilgisayarı menüsüne girin.sol ortadaki tuş...oradan oklar yardımıyla kalan mesafe kronometre anlık yakıt ve bunun gibi birçok değere ulaşabilirsiniz.

peki servisten bu ozelligi ekletebilirmiyim acaba? birde dediginiz gibi kronometre, kac litre benzin tukettigim, ortalama benzin tuketimi var ama kalan km yi bulamadim. Birde bir sorum daha olacakti. Icerden merkezi kilitlemeyi calistirdigim zaman tum kapilar kapaniyor ama icerden el ile actiginizda kapilar aciliyor. Ilk olarak kucuk cocugum kapi kenarinda otururken acti kapiyi ve ben nasil duracagimi sasirdim. Normalde kapilarin acilmamasi gerekmiyormu acaba?

arka kapılarda cocuk kilidi icin bir switch var aracın anahtarının ucu ile kapalı konuma getirirsen kimse acamaz kapıları içerden

onun dısında ikinci kez kilitleyip de içerden acılamaması gibi bir ozellik yok kurcalama bosuna

gidebilecegin mesafe zaten ana ekran ( MAIN ) acıkken yazıyor ( RANGE )

altında anlık tuketim yazıyor

BC1 ve BC2 de de ayrıca ortalama ve devamlılık gosteren degerlerin yazıyor

aynaları kumandadan kapatamıyorsun + eklenemiyor ama bir oto elektrikcisi merkezi kilitlemeye uygun bir ara devre ile monte edebilir gibi geliyor bana ( ben kapatma alışkanlıgını edindigim için taktırmadım ) ayrıyeten otomatik 4 lu cam kaldırma modulu gibi bir aparata da eklenebilir diye dusunuyorum bunu da mutlaka taktırmanı tavsiye ediyorum basında beklemek zor oluyor cun ki kumanda her zaman yeterli cekim saglayamayabiliyor
benim aracım cosmo ile cosmo+xenon pkt içeriyor senin ki de aynı model ise bunlar yeterli bilgiyi verir kanımca...

Geri