Astra otomatik vites...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAINMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben kullandım kesinlikle astra h den daha iyi kalkışı var çok tatlı kullanımı var tavsiye ederim:D

pekii atakmıı arkadaslar bende arıyorum ama hep otomatik hep otomatik manuel gibi gelmıyor banaa sevmıyorum otomatikleri :(

Konu hortlamış ama benim de işime yarar, şu an 100000 km den aşağı astra g bulmak zor (en azından fiyat olarak uçmamışsa) otomatik kullanıcıları neler düşünüyor acaba? eğer kısmet olursa oto. g kasa astra aldığımda ilk işim şanzuman yağını değiştirip genel bir bakım yaptırmak olur zaten.

otomatik Astra gibisi varmı yıllarca manuel kullandıktan sonra istanbul'da otomatik kullanmak zevk veriyor

Konu hortlamış ama benim de işime yarar, şu an 100000 km den aşağı astra g bulmak zor (en azından fiyat olarak uçmamışsa) otomatik kullanıcıları neler düşünüyor acaba? eğer kısmet olursa oto. g kasa astra aldığımda ilk işim şanzuman yağını değiştirip genel bir bakım yaptırmak olur zaten.

tam bir sene önce ; araya araya , bazen umutsuzluğa kapılarak, bazen tamam bu sefer buldum diyerek, 2 ay boyunca deliler gibi astra g kasa otomatik vites temiz bir araba aradım.
adanada ikamet ediyorum ve tam 3 kere internet üzerinden ankarada araç buldum. ilk 2 sefer denemem hüsranla sonuçlandı.. fakat en sonun da turnayı gözünden vurarak ilk sahibinden tamamen boyasız, 43.000 km de( şu an 57.000 km de) yetkili servis bakımlı astramı buldum. ilk önce inanmadım, herhalde yine hüsrana uğrayacağım diyerek adanadan yola koyulup ankaraya vardım. fakat aracı grünce gözlerime inanamadım :) neyse fazla uzatmayayım:
otomatik astra g ; kullanımı çok rahat ve zevkli, sorun çıkarması çok nadir olan araçlardan. şanzımanı AİSİN WARNER markalı japon malıdır. büyük şehirlerde otomatik şanzıman servislerinde parçası bol ve bakımı yapılabiliyor.
arkadaşlar anlicanız temiz bir astra g otomatik bulursanız 1000-1500 fazla verin alın derim. saygılar!!

Geri