astra motoru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra_03

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra g motoru kaç bin km gider?ayrıca bu motor gitme olayı şu kadar km gider ondan sonra yeni motor mu ister yoksa motor bir bakımmı ister rektefe falan gibi cevaplarınızı bekliyorum.

aracın teknik özellikleriyle beraber kullanıma bağlıdır bakımlarını zamanında yaparsanız sakin kullanıp kaliteli yakıt alırsanız bir motor hiç yoktan 450.000 500.000 km yapması lazım tabi hepsi kullanıma bağlı araçların hiç bir suçu yok şöförün kaliteli araç sürmesi gerek :)

arkadaslar bu konu hakkında başka bilgisi olan yokmu

bakım zamanını fazla geçirmessen kaliteli motor yağı kullanırsan hararet yaptırmassan aracı devirli kullanırsan 500 700 arası yapar motor çok yağ eksilmeye başlarsa sekman atmadan başlar rektefiye ye kadar gider buda çok uzun bi süreç

bende devamını yazayım... 500.000 km gittikten sonra araç zaten yağ yakması ile kendini belli eder.. bu durumda tamirciye gidip rekteviye denilen olayı yaptırman lazım.
rekteviye; motorun silindir, seğman gibi hareketli parçlarının değişimi.
rekteviye yaptıktan sonra.. devam.. bi o kadar daha kullanırsın.. :) :)
yani kısacası motoru bi şekilde tamir ettirip kullanmaya devam edersin. sen kaportaya bak.

peki arkadaşlar bana bu rektefiye işleminin maliyeti nedir bilen varmı

pahalı.... çoook pahalı..

Bi Hastalerde ilaç Tanıtımı Yapan Bir Adam Tanıyorum Löbrozantmı ne ondan...onda sirketin verdiği astra g var.geçen sene 200 bin küsürdü 300 bin olmustur heralde :D ama arac bir garip çalısıyordu öksürüyormus gibi:D

arkadaslar bana motor yaptırmanın 1500-2000 tl bulacağı söylendi sizce fiyatlar bu aralardamıdır yoksa daha pahalı olabilirmi ne kadara olur?

arkadaslar bana motor yaptırmanın 1500-2000 tl bulacağı söylendi sizce fiyatlar bu aralardamıdır yoksa daha pahalı olabilirmi ne kadara olur?

ortalama fiyat olarak doğru denebilir..
gerçek fiyat motor açılıp değişen parçalara göre değişir.

Geri