Astra mı Vectra mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siezma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra her kasada biraz daha astranın arkasında kalıyor gibi
eskiden vectra tercih edilirdi şimdi herkes astrayı tercih ediyor
sizce opelin bundaki payı nedir?

Her zaman Vectra, Astra'dan daha üstün olmuştur. Ama model olarak Insignia çıktıktan sonra, artık üretilmiyor mantığıyla belki imaj değeri biraz düşmüş olabilir.
Yoksa D sınıfı bir araç olarak Astra'dan her zaman daha iyi olmuştur. Ben bile bazen Astra'mı satıp daha eski bir model Vectra mı alsam diyorum :rolleyes:
Sürüş konforu açısından kıyaslamaya girmiyorum bile.

2008 Vectra'nın o kemikli, iri yapısı beni benden alirrrrr :D

tam olarak açıklayamadım hata bende aslında demek istediğim astra mı yoksa vectra mı alırsınız değil zaten saçma bir soru olur sınıf farklı sadece artık piyasada astra daha çok yani kendi sınıflarında kıyaslarsak diğer markalara göre astra daha çok satılıyor gibi sanki son zamanlarda opel astraya daha çok yatırım yapıyor gibi tabi bu yatırım stratejisi de olabilir

Demek istediğinizi ben anladım, haklısınız astra hala üretilen bir araç olduğu ve daha kompakt bir yapıda olduğundan vectradan çok satar ancak vectra hemen hemen her yönüyle astradan iyidir...

Her markada olduğu gibi fiyat / vergi / yakıt avantajları her zaman bazı araçların geri planda kalmasına neden olabilir ama bu geri planda kalan araçların artık ömrünü tamamladığı anlamına gelmez. Bu durumu biraz daha genellersek Vectra/Astra, Astra/Corsa, Doğan/Şahin, Broadway/Spring gibi benzer örneklerin olduğunu görürüz.

astra ve vectra kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle vectra.gidişi yol tutuşu konforu astradan farklı ve daha iyi.ayrıca vectranın güçlü kaslı görüntüsü yeter

Bende 5 dk önce Vectra dan inmiş birisi olarak harika ötesi olduğunu söyleyebilirim :rakir:
Ama şu cdx in xenon farları aydınlatmıyor kardeşim yahu...Hele bu akşamda yağmur yağdı...Çaresiz hastalığı gibi birşey :(

paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Astranın fiyatı ucuz, vergisi düşük bu nedenle çok satıldı. Vectra hem pahalı, hem genelde 2.0 olduğundan vergisi pahalı bu nedenle az satıldı, biri C, diğeri D segmenti bir araç, herhaldeki Vectra daha iyi ve daha kaliteli.

Geri