Astra Km Göstergesi Bozuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilal2012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bilal2012

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar küçük bir sıkıntım var büyükte olabilir :) arabalardan anlamadığımı daha öncede belirtmiştim ben genel de biniciyim :D neyse sıkıntıya gelecek olursak ;
Arkadaşlar arabamın Km sayacı bozuldu heralde, dün bi kaç yere gittim çalışıyordu ama biraz önce yakın bir yere gitmek için arabaya bindim baktım sayacta ışık falan yok fenerle baktım rakamlarda görünmüyor elektirik arızası heralde ama beni korkutan sadece ışık yanmaması değil komple sayacın bozulması masraf ne olur bana yada bu arıza neden olur acaba :mad:

yardımlarınız için şimdiden çok tşk.

Ampülleri yanmıştır arkadan..

Ampülleri yanmıştır arkadan..
Çok sağolun bişey daha belirtmiştim fenerlede baktım hiçbir sayıyı görünmüyor ampül yandığı zaman bunun olması normal mi yani ?

açılıp bakılmadan anlamak zor gibi görünüyor.
bu arada göstergenin sigortası felan olabilirmi?

önce Ksk rumuzlu arkadaşın dediği gibi sigortalara bak olmadı zaten sökülecek o arada platin soket veya ampüle bakılır

Arabayı yeni aldığımda ışık ayar düğmesini kısmışım yanlışlıkla ekran gitmişti sizinkide öyle olmasın :) gösterge ışıklarını kısmış olmayasınız :)

Arabayı yeni aldığımda ışık ayar düğmesini kısmışım yanlışlıkla ekran gitmişti sizinkide öyle olmasın :) gösterge ışıklarını kısmış olmayasınız :)

Aynısını ben diyecektim :D
Elim yanlışlıkla ışık ayarına gitmiş ve ayarını aşağı kadar düşürmüşüm.
Lambaları yakınca bir korkudur saldı ne oluyoz diye, sonra anladım ki
ayar düğmesini aşağı indirmişim :D

Aynısını ben diyecektim :D
Elim yanlışlıkla ışık ayarına gitmiş ve ayarını aşağı kadar düşürmüşüm.
Lambaları yakınca bir korkudur saldı ne oluyoz diye, sonra anladım ki
ayar düğmesini aşağı indirmişim :D
:bir: bu korkuyu bende yaşamıştım dejavu gibi :) o nasıl bir korku öyle yaşamayan bilemezz :)

unutmayın hiç rakam arka planda da görünmüyor diyor :)

unutmayın hiç rakam arka planda da görünmüyor diyor :)

Aşağı kadar indirince gözükmüyor abi :D

Geri