Merhabalar, 2020 Model Astra J Kasa kullanıcısıyım, geçen yaz almıştım, malüm bayilerde araç krizi olmuştu ve tamamen anlık karar verip aldığım için çok araştırma fırsatı olmamıştı. Fakat genel anlamda aracın, çekiş kuvveti güvenirliliği bana göre K serisinden daha iyi geliyor.
İç Yalıtım konusu, 1.4 Turbo motor ve orjinal egzoztan çıkan sesi, hissetmek güzel oluyor fakat bazen yüksek hızda 1 tık daha bu fazla çıkıyor. Tabiki bana göre fazla neden nerdesiniz Passat ve Bmw serilerinden sonra böyle bir araç aldığım için bana göre fazla geliyor. Bunun dışında hangisini alayım derseniz, konu tamamen bütçeyle alakalı, Astra J kasa serisinde çok fazla bir dolu paket yok, Astra K da daha dolu bir araca binmek daha mantıklı. Birazcık böyle özellik vs. olsun isterim aracımda.
Ama güvenlik ve performans öncelikli düşünürüm derseniz, Direk J kasa alın derim. Önemli olan burda bizlerim yorumundan ziyade sizin nasıl bir araç istediğinize bağlıdır. Genel anladam ilk defa yaşıyorum, Astra da özellikle araçla bir bağ oluşuyor ve kitlesi de olan bir araç olduğu için ister istemez araca daha fazla özen gösteriyorsunuz.