Astra J ye geri vites kamerası?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mukeala

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Navigasyonlu Astra j aracıma geri vites kamerası taktırabilir miyim fiyatı ne kadar olur? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

bende sizin araclar icin uygun set vardi fakat artik yok... maliyeti kamera haric 800 tl civari kolay gelsin

800 mü maşallah aman kalsın

bizi anca bip bip bip bi bi bi biiiiiiiiiiiiiii çaaaaaaaaaaaat :D yada 5o cm 40 cm diyen bi abla paklar :kop:

ya iyi güzel ama 800 çok be

kamera 150 den fazla değildir komple set 800 demiş arkadaş...
takılıyor ayrıca :D gayet gerekli bişey :D

aracı alırken (2010 ağustos) bayiben fiyat almıştım 500tl demişlerdi,dikiz aynasını da değiştiriyorlardı, benim navi siz olduğu için böyle bir fiyat verdiler ama sizde navi var daha düşük bir rakam çıkartırlar kanımca.

Cd500'e entegre olarak takılacağını sanmıyorum. cyclone, necvox gibi navi olsaydı takılırdı.

bizi anca bip bip bip bi bi bi biiiiiiiiiiiiiii çaaaaaaaaaaaat :D yada 5o cm 40 cm diyen bi abla paklar :kop:
ya kerem kardeşim senin cevaplara ve kunteper canavarı nickli berat'ın cevaplarına hastayım abi nerden aklınıza gelir böyle cevaplar hayret ya allah neşenizi daim etsin sayenizde pc başında bol bol gülüyorum iyiki varsınız:kop: :kop: :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Geri