Cvp: astra j yakıt tüketim
Merhabalar.
Ben 2015 1,6 115hp aracıma Prins Silverline taktırdım. 2350/9 taksitle izmir de.
Eski aracımda (2004 corolla) 120 bin km Romano kullandım ve bir kez dahi sıkıntı yaşamadım hem de en ufak bir şey. Ama aracın bakımları konusunda hassasımdır. ne süre olarak ne de km olarak hiç bir zaman bakım zamanını geçirmem.
İzmir de yeni aracıma ne taktırırım, nasıl olur diye çok araştırdım. En sonunda bir önceki sayfada adı geçen Yusuf Koparan Bey , telefonda konuşup tartışarak aracıma ATİKER GOLD , ROMANO ve PRİNS i sorunsuz taktırabileceğimi belirtti. Ben de kararımı Prins ten yana kullandım.
Sonuca gelirsek 8 ayda toplam 13 bin km yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aracımın motor garantisi iptal oldu ama 2yıl süreli lpg sisteminden kaynaklı arızalar için 200 tl civarı paraya sigorta yaptırdım. - gereksiz olduğunu düşünüyorum ama yaptırdım işte-
Aracın performansında, sesinde bir farklılık gözlemlemedim.
Şehir dışı 120 km/h yi geçmeden 32 litre ile 370-380 km yapıyorum.
Şehir içi ve okula geliş gidiş 32 litre ile 320-340 km gidiyorum. Ama İzmir 'in kuzey ilçelerinde bulunduğumu ve trafik yoğunluğu olmadığını belirteyim. Şehir dışı 90-100 km/h bandında sürebilirsem mesafeyi uzatabileceğimi düşünüyorum.
Biraz uzun oldu sanırım ama yardımcı olabildiysem ne mutlu...