9 Şub 2017 #1 A ayhand28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Arkadaşlar ben photon marka h7 aldım. Ürünü takamadım. Arkası büyük geldi. Hangi modeller uzun fara sığıyor ve kapak kapanıyor?
Arkadaşlar ben photon marka h7 aldım. Ürünü takamadım. Arkası büyük geldi. Hangi modeller uzun fara sığıyor ve kapak kapanıyor?
9 Şub 2017 #2 E efsunkar3356 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2013 Mesajlar 271 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? bende var almıştım ama aracı sattığım için kullanamamıştım. ilanım var istersen bir bak. http://www.opelsizasla.com/forum/showthread.php?tid=13481 SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ama büyük ihtimal kapak olmaz vaya delmen gerekebilir. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? bende var almıştım ama aracı sattığım için kullanamamıştım. ilanım var istersen bir bak. http://www.opelsizasla.com/forum/showthread.php?tid=13481 SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ama büyük ihtimal kapak olmaz vaya delmen gerekebilir. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 Şub 2017 Konuyu Başlatan #3 A ayhand28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? bunun arkadası tombul olduğu için olmaz
10 Şub 2017 #4 HasanM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2011 Mesajlar 3,758 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? H7 led ampullerin arkasında soğutucu olduüu için standart kapaklar kapanmaz. Ya kapaksız kullanacaksınız ya da başka çözüm bulacaksınız.
Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? H7 led ampullerin arkasında soğutucu olduüu için standart kapaklar kapanmaz. Ya kapaksız kullanacaksınız ya da başka çözüm bulacaksınız.
12 Şub 2017 #5 Q Qfflline1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eki 2016 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? Bu konuda herkes şikayetçi kapaklar kapanmıyor diye uygun olanlar var heralde ama onlarda pahalımı nedir hiç bilmiyorum
Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? Bu konuda herkes şikayetçi kapaklar kapanmıyor diye uygun olanlar var heralde ama onlarda pahalımı nedir hiç bilmiyorum
19 Şub 2017 Konuyu Başlatan #6 A ayhand28 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 71 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? R3 Model olandan aldım. Onlar oluyormuş. Ürün geldiğinde eklerim buraya video
Cvp: Astra J Uzunlara Hangi Led uygun? R3 Model olandan aldım. Onlar oluyormuş. Ürün geldiğinde eklerim buraya video
19 Şub 2017 #7 Q Qfflline1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eki 2016 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Bekliyoruz Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi