• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J Tavan Döşemesi Sarkması

• Beğen
Tepkiler: Mhsnmtn
Teşekkür ederim Mahsun Bey. 🙏
Ben de beğendim doğrusu.
Merhaba aynı sorun bende de oldu Antakya demişsiniz ben de Antakya'dayım telefon numarası payşaşmanız mümkün mü?

Merhaba aynı sorun bende de oldu Antakya demişsiniz ben de Antakya'dayım telefon numarası payşaşmanız mümkün mü?
Merhaba.
Öncelikle geçmiş olsun.

Elbette paylaşırım.

Dekor Oto Döşeme Halil Özmen

0 532 735 59 22

Arkadaşlar, aynı sorun bende de var..

Aracı satacağım diye yaptırayım dedim, Mersin’den Ankara’ya geldiğim için hiç çevrem yok maalesef 🥺

Ankara’da bu işlem için tavsiyeniz olur mu ?

Bakımı yaptırdığım yerde sordum, satacaksan hiç dokundurma, başka bişi saklamak için yapılmış sanarlar , taklalı vs dediler..

Arabanın ekspertizi yeni yapıldı güneş yanığı ve tavan deforme , ön tampon değişen hariç bişeyi yok..

Bence ileri bir yorum yaptı..

Bu arada, konusu geçmişken güneş yanığı için de boyatmamak bu haliyle satmak mı doğru olur ?

Şimdiden katkı verenlere teşekkür ederim🙏🙏

Arkadaşlar, aynı sorun bende de var..

Aracı satacağım diye yaptırayım dedim, Mersin’den Ankara’ya geldiğim için hiç çevrem yok maalesef 🥺

Ankara’da bu işlem için tavsiyeniz olur mu ?

Bakımı yaptırdığım yerde sordum, satacaksan hiç dokundurma, başka bişi saklamak için yapılmış sanarlar , taklalı vs dediler..

Arabanın ekspertizi yeni yapıldı güneş yanığı ve tavan deforme , ön tampon değişen hariç bişeyi yok..

Bence ileri bir yorum yaptı..

Bu arada, konusu geçmişken güneş yanığı için de boyatmamak bu haliyle satmak mı doğru olur ?

Şimdiden katkı verenlere teşekkür ederim🙏🙏

Tavan döşemesi ön direkler dahil 5.000 Lira tutar. Yaptırıp satarsanız daha iyi olacaktır. Pazarlık payı olarak kusur bırakmak pek mantıklı değildir. Güneş yanığı varsa kaportaya dokunmayın. Onu pazarlıkta düşersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Adanali1903
Tavan döşemesi ön direkler dahil 5.000 Lira tutar. Yaptırıp satarsanız daha iyi olacaktır. Pazarlık payı olarak kusur bırakmak pek mantıklı değildir. Güneş yanığı varsa kaportaya dokunmayın. Onu pazarlıkta düşersiniz.
Eyvallah hocam🙏🙏

Ankara’da işçiliği iyi nereyi önerebilirsiniz ?

Çok makbule geçer eğer mümkünse elbette..

Tekrar teşekkür ederim 🙏

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Eyvallah hocam🙏🙏

Ankara’da işçiliği iyi nereyi önerebilirsiniz ?

Çok makbule geçer eğer mümkünse elbette..

Tekrar teşekkür ederim 🙏

Arkadaşlar, Ankara’da bu iş için yer tavsiye edebilecek var mıdır ? İlana çıkmadan yaptırayım istiyorum.. teşekkürler şimdiden 🙏

Arkadaşlar, Ankara’da bu iş için yer tavsiye edebilecek var mıdır ? İlana çıkmadan yaptırayım istiyorum.. teşekkürler şimdiden 🙏

Ankara'da yaptıracaksanız iki katı para ödersiniz. Tavsiye edebileceğim bir yer yok hocam. Memurları kertmeye alışmış oranın esnafı.

Geri