Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J Tampon içi çelik barı görmüş müydünüz? Kazadan sonra...
yazık olmuş arabaya, geçen gün ankara gata kavşağında vardı beyaz bir astra önündeki araca vurmuştu. astra bayağı hasarlıydı. bizden biri mi diye durup yanına gittim, forumdan değildi geçmiş olsun dedim devam ettim.
İngiltere'de 8 farklı versiyonda satış yapıyorlar, tabi opsiyonlarıysa bir dünya...
Expression from £13,995.00
ES from £16,135.00
Exclusiv from £16,670.00
Excite from £17,435.00
ES Tech from £18,430.00
SRi from £18,635.00
SE from £20,100.00
Elite from £21,125.00
Elite From içeriğinde ne var bilmiyorum ama bizim cosmodan çok daha ucuz..
İyi de, bu ülkede bu kadar araç satılırken, yani insanımızın tıpkı cep tlf.olduğu gibi bu kadar ilgisi varken araçlara, neden bizde bu kadar seçenek yok?? Satıcılarımızın üşengeçliği mi, bizi buna layık mı görmüyor birileri, yoksa müşterilerin bu konuda bir alışkanlığı mı yok? Enteresan aslında!!!
celık barın olması guzel ama kucuk tıklamalarda onden yada arkadan fazla esneme payı yok tamponların bu yuzden emıcı olarak tamponun kendısı kalıyor malzemede esneyemedıgı ıcın arkasındaki celık barıyerden dolayı kırılıyor.yenı tampon sanırım 950 lıra