Merhaba arkadaslar yil sonuna kadar astra j sport 1.4 turbo almayi dusunuyorum sizinde bu aracla ilgili iyi kotu yanlarini paylasirsaniz sevinirim bu devirde araba almak kolay bi is degil simdiden tesekkurler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam enjoydan dondum sporta sporttanda cosma donmeye niyetim yokusb falan onemli degil benim icin aracinizdan memnunsunuz degil bi gerek performans olsun gerek baska ozellikleri olsun yada soyle soruyum basa donseniz yine gider opel alirmiydiniz korkmuyorum desem yalandir cunku 2004 astrayi aldik araba cok sikintili cikti beyni degisti sanziman problemli oldu daha neler neler hatta bu yuzden duz vites almayi dusunuyorum tesekkurler
ben de takipteyim bu konuyubende takip ediyorum bu konuyu. Kullanan arkadaşlar illaki görüp yazarlar yorumlarını
ben alalı 3 aya yaklaşacak otomatik kullanıyorum performansı ve konforu çok iyi bu arada otomatik vitesi gerçek otomatik olduğu için önceki modellerdeki sorunları yok.