• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J Sport Tourer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün servise gittiğimde showroomda astra sport tourer gördüm. satışa başlamışlar. ama sadece benzinli motorları var şuanda dizel yok. dizellerin nezaman geleceği de belli değilmiş.

ilk izlenim olarak hoşuma gitti. kaba durmuyor. ama arabanın boyutları büyümüş olmasına rağmen iç mekan boyutlarında herhangi bir genişleme yok sadece bagaj kısmı eklenmiş

Ynt: Astra J Sport Tourer

arkası uzamış gitmiş aracın

Banada öyle geldi arkası biraz uzunmuş gibi.Tabi zevk meselesi. :)

yani bagaj tercih edenler için olabilir ama ben herzaman sport hb araçtan yanayım
2 kişiyiz hb araç fazlasıyla yetiyor bize o yüzden sw araç taraftarı değilim hiç

görüntü olarak karşılaştırmak gerekirse,

[img=900x360]http://4.bp.blogspot.com/_76EC3aSSz...1600/Irmscher+Astra+Sports+Tourer+2.jpg[/img]

2010-opel-astra-white-580.jpg

bizim araçların bagajı yeterli arkadaşın çocuk arabasını rahat alıyor üstüne 4 kişilik alilenin bavullarınıda alabiliyor,o yüzden bana pek güzel görünmedi ,sanki araç hızlı virajlarda burundan kopabilir gibi duruyor (gerçi bir çok elektronik destek ünitesi var ama yollarımız malum) yani bana güvensiz geldi.

hiç sportif gözükmüyor. aynı segmentte meganenin sport toureri çok daha hoş.

hiç beğenmedimmm sportif bir araca yakışmamış

bagajı da öyle çok büyük değil arkadaşlar. ben arabanın daha büyük olacağını tahmin ediyordum ama düşündüğümden daha kısa

2.0 dizel gelecek mi sport tourerla sanki öyle birşeyler hatırlıyorum:)

henüz dizellerle ilgili nezaman geleceği hangi motor geleceği belli değil

Geri