Astra J Sport Afl Far İçin Yardım ! ! !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfb1987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gfb1987

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar ;

Aklıma birşey takıldı illa ki cevabını bilen arkadaşlar vardır.Astra J 1.4 Sport aracım var.Ancak Cosmodan eksikliğini hissettiğim en önemli şey AFL farlar.Bi yerden mesela pert araçdan 2 adet Cosmo AFL far bulsam acaba sorunsuz olarak bende çalışırmı . Yardımınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bilgi için çok teşekkürler.bende uğraşyım diyorum.Çok hoşuma gidiyor çünkü . Tekrar teşekkürler.

afl değilde bi xenon olarak kullanabilirsiniz(iyi bi ustaya teslim etmelisiniz )afl olarak kullancam derseniz bir sürü sensörleri var ,araca tanıtması var duylarınız değişcek bir sürü iş ...bütçe olarak siz ne kadar harcamayı düşünüyorsunuz?
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=4098.0

Son düzenleme:
dostum gerçekten çok fark var. Alıştıktan sonra diğer arabaları gece kullanırken zorluk çekiyorsun. AFL mükemmel bir sistem. Keşke alırken öyle tercih etseydin. Ben almadan uzun süre araştırdım. Ancak aracın beyni kontrol ettiği için sonrada AFL uygulanamıyor. Ayrıca soketler de farklı. O yüzden mercekli farı takıp da kullanamıyorsun. 3 tane ayrı yetkili servise gittim. Aldığım cevap bu.

dostum gerçekten çok fark var. Alıştıktan sonra diğer arabaları gece kullanırken zorluk çekiyorsun. AFL mükemmel bir sistem. Keşke alırken öyle tercih etseydin. Ben almadan uzun süre araştırdım. Ancak aracın beyni kontrol ettiği için sonrada AFL uygulanamıyor. Ayrıca soketler de farklı. O yüzden mercekli farı takıp da kullanamıyorsun. 3 tane ayrı yetkili servise gittim. Aldığım cevap bu.

otomobil aleminde ogrendigim sey sudur yapilmaz olan bir sey yok sadece fiyat performans dengesi vardir. Her sey araca montaj edilir, yeterki maddiyat olsun. :rakir:

otomobil aleminde ogrendigim sey sudur yapilmaz olan bir sey yok sadece fiyat performans dengesi vardir. Her sey araca montaj edilir, yeterki maddiyat olsun. :rakir:

kesinlikle katılıyorum, olamaz diye bir şey yoktur. Ama gidip de farlar sağa sola dönsün, iyi aydınlatsın diye aracın beynine kadar değiştirmenin ekonomik denge kurmada söz konusu bile olacağını düşünmüyorum.. ne yalan söyleyeyim. Açık olmak açısından öyle yazdım:cool:

temin yolunuza göre değişir kmilari var 100 avroya alır kimileri var 1000 avroya o yüzden ileride kesin bu işlemleri göreceğiz. Ben merakla bekliyorum Astra J yada Insignia için ilk orjinal naviyi kim montaklıyacak, keza afl, veya infinity ses sistemi gibi özellikleri :D

ne yazıkki sonradan afl+ olarak kullanımıyorsunuz ama belki soketler uyuyorsa bixenon olarak çalişir ama ne yazıkki afl+ özelliklerini kullanamazsın bunun için aynadaki göz olması lazım.

kunteper haklısın keşke ilk alırken cosmo alsaydım.Ama ellerinde sadece 1 araç kaldığı için çok çok cazip fiyata aldım Sport donanımı.Peki sadece o mercekli ve xenon şeklinde kullanabiliyomuyuz ? Afl den vazgeçersek yani nekadar mâl olur sizce bildiğiniz bir yer varmıdır ?

Geri