Astra j ses sorunu

Genelde 100 km üzerindeki hızlarda yağmur sesi gibi bir ses ile ilgili ben de okudum çok şikayet var ama onlar genelde sol taraftan geliyor diyorlar. Sol çamurluk içi yalıtım malzemesinin içeriden açılması ile ilgili olabileceği gibi bir kullanıcı da far ile tamponun arasında normalden fazla boşluk olduğunu gördüğünü sesin oradan gelebileceğini belirtmiş bunlar varsayım sesin giderilmesi için net bir çözüm bulabilen yok henüz.

astra j aracı .... ne yazıkki inanılmaz sesli bir araç benimeski 2002 model polomdan çok daha fazla ses var araçta. çamurluk içlerine keçe ve silikonlama fikirleri geliyor aklıma. ayriyeten sert süspansiyondan dolayı bütün tümsek ve çukurları arabada hissediyorum. bu arabayı almam doğru bir tercihmiydi zamna zaman hayıflanıyorum.
sizce lastikleri değiştirdiğimde ses problemi de azalırmı?

bende de aynı sıkındı war

yeni kasa astra aracımda; sağ taraftan yağmur sesi gibi çıtır çıtır bir ses geliyor bu ses 100 km hızddan sonra başlıyor..servisteki ustalarla çıktık sorunu bulamadık genel merkeze durumu ilettik.yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..

Ben de Yeni astra 180 hp var gecen hafta aldım ama cok pişman oldum,arac daha 500 km de garip garip sesler geliyor,gaza basında aracın sag ön tarafından sanki 1 şey sürtüyormuş gibi ses geliyor,aracta direksiyonun ordanda muhtemelen adi plastik sesi çıtr çıtır sesler geliyor,50.000 tl lik araba değil bence... İnanılmaz merakla almıştım ama şimdi çok pişmanım,bakalım sorunu çözebilecez mi???

aramıza hoş geldiniz Erhan Bey ilk mesajınızın böle sitemkar olmasına üzüldüm opele yakışmayan sorunlar çok haklısınız okadar para veripte abuk subuk sorunlarla uğraşmak hiç iyi bişey deyil :(

Geri