Astra j ses sorunu

kaandogru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yeni kasa astra aracımda; sağ taraftan yağmur sesi gibi çıtır çıtır bir ses geliyor bu ses 100 km hızddan sonra başlıyor..servisteki ustalarla çıktık sorunu bulamadık genel merkeze durumu ilettik.yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..

yeni kasa astra aracımda; sağ taraftan yağmur sesi gibi çıtır çıtır bir ses geliyor bu ses 100 km hızddan sonra başlıyor..servisteki ustalarla çıktık sorunu bulamadık genel merkeze durumu ilettik.yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..
aracın pekte sessiz olduğu söylenemez.... hele hele türkiye yollarında çok anormal sesler duymanız normal.

aynalardan filan geliyodur

aracın pekte sessiz olduğu söylenemez.... hele hele türkiye yollarında çok anormal sesler duymanız normal.

Katılıyorum arada sırada ilginç sesler geliyor.

bencede türkiye yollarında bazen bu tür sesler normal

bazen değil tamamen normal..yollar köstebek yuvası..bir de doğalgaz geldi..her yer delik deşik..gene iyi dayanıyor araba...

Sıfır araba olnca tabi rahatsız eder zamanla alışırsın malum tr yolları. : ))

sıfır arabada bu durum insanı çok rahatsız eder tamam opellerde genellikle rahatsız edici ses oluyor astra g lerde dijital klima astra h lerde koltuk gıcırtısı ama astra j ninde bu kadar erken bir şekilde bir sıkıntı çıkarmasına şaşırdım...

Bagajda raf varmı benimde öğle bir ses vardı bagaj rafını zemine indirdim ses gitti denemeni tavsiye ederim

benim aracımda da sol taraftan benzer bir ses geliyor ancak sanırım plastik aksamın yoldaki çukurlar nedeni ile esnemesinden kaynaklanan bir ses bu. eskiden ben de her ses duyduğumda servise gider orayı burayı soktururdum. ama aslında bu baska sıkıntılara yol acıyor sız fark etmeden. mesela plastık aksamların sokulup takılmasında sız fark etmeden--ki tum bunlar sonradan ortaya cıkıyor-- tırnakları kırılıyor, bu sefer baska yerlerden baska sesler gelıyor. yanı kas yapayım derken goz cıkarıyorlar.

bence seslerı bu kadar kafanıza takmayın eger sadece sızı degıl de aractakı dıger yolcularıda rahatsız edecek kadar kotu degılse durum. arkadaslarımın dıger marka araclarında da benzer sıkıntılar oluyor. sonucta alman,ingiliz,japon demeden hepsi insan yapımı.

Geri