ASTRA J RİEGER BODY KİT Ne dersiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yinkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yinkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Beyaz sport+stil aracıma bodykit yaptırmak istiyorum.Bursa da ikamet ediyorum, pek bu tarz ürünlerde nerede bulunur nasıl yapılır, ne tarz işlemlerden geçer , nelere dikkat edilmelidir bilgim yok.Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.  032questn 032questn 032questn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-astra-j-rieger-body-kit-kapanya-101254318/detay

ASTRA J RİEGER BODY KİT KAPANYA...
֖N TAMPON ALTI
ARKA TAMPON ALTI
YAN MARSPİYER
SPOİLER
BOYA MONTAJ DAHİLDİR
NOT: EGZOST ևIKIşLARI FİYATA DAHİL DEGİLDİR

Ynt: ASTRA J RİEGER BODY KİT Ne dersiniz ?

ben istanbuldan aldım kargo ile geldi kayseri boya ve montajını burda yaptırdım 900 tl ye hallettim hepsini,,,

REİS38 link' Alıntı:
ben istanbuldan aldım kargo ile geldi kayseri boya ve montajını burda yaptırdım 900 tl ye hallettim hepsini,,,

araç muayenesinde sorun oluyor mu ,bodykit istenildiği zaman sökülebilir mi ?

muayenede sorun yaşamazsınız silikonla yapıştırıldığında sökemezsiniz sadece tırnakları ve kenardan atılan vidalarlada hiç hoş durmaz yani yerine oturmaz yani taktınmı sökmemeyi göze alacaksın

Aracın aerodinamiğini etkileyeceği kesin bu etki yakıt ve aerodinamik için + yönde mi olur  - yönde mi yoksa sadece görüntüden ibaret midir bodykit

Sadece görüntüden ibaret,,,

Spoiler bizimkinde değil ama sedan coupe larda DTM tarz kanatlar, yüksek hızlarda aracı yere yapıştırıp hem yol tutuşunu arttırıyor hem de maruz kaldığı rüzgar direncini azaltıyor...

Ürünü Bursa da bulmaya çalışacağım bakalım ne çıkacak

danger link' Alıntı:
Ürünü Bursa da bulmaya çalışacağım bakalım ne çıkacak

Dostum bende Bursa'dayım fakat hiçbiryerde bulamadım.Sen bi sonuca ulaşabildin mi ?

Kargoylada yolluyabilirler..

Geri