Astra J replika Opc jantlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yamancs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yamancs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, 2013 model makyajlı enjoy plus donanımlı Opel Astra aracımda bazı değişiklikler yapmak niyetindeyim fakat bu konuda nerede yaptırılır vs gibi sorularım var.

Öncelikle Ankarada yaşıyorum. Aracımın fabrika çıkışı 17 inç jantlarını satıp replika opc jantlar almak istiyorum. Birkaç arkadaşımda Audi A5 gibi araçlarına replika jantlar aldıkları için ben de replika almayı düşündüm. Acaba replika jantların tehlikesi var mıdır? Sonuçta hayatımızı emanet ettiğimiz bir parça bu. Eğer replika sorun olmaz derseniz Ankarada önerebileceğiniz kaliteli replika satan jant mağazası var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Opel Garage Hakan beye sorun tanıdıkları vardır.

Teşekkür ederim

Replika jantlar orjinalle kıyaslandığında tabiki arada fark yaşanıyor. Orjinal daha hafif , arabayı yormuyor , yakıt tüketimini arttırmıyor. Replika'da bunlar mümkün olmayabiliyor. Ama piyasada bir sürü bilinmedik jant markası var onlara oranla çok daha iyidir.Zaten replika denmesindeki amaç orjinal'e birebir aynı üretilmesinden . İçiniz rahat etsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben olsaydım orjinal jantlarımı replika ya çevirmezdim :) tabiki zevk meselesi

Ben de İsmail Abi ye katılıyorum..Hatta denk getirebilirsem 18'' orjinal insignia ya da astra j jantı bakardım...TAbi replica kullanırsanız da dikkatli kullandığınız ve ince yanak lastik kullanmadığınız sürece sıkıntısı olacağını düşünmüyorum..Ancak replica orjinallerden daha ulaşılabilir ve çeşidi fazla olduğundan piyasada çok var..

Takma bence.
Bedavaya satarsın daha sonra

Replika almayın, replika yüzünden jant kıran bir kaç tanıdığım var, daha dün karşı komşum kırmış, ben fark ettim, yoksasını düşünemiyorum.

Geri