ASTRA J NAVİ MONTAJINI VE KOLTUK MONÜTÖR MONTAJI KENDİM YAPTIM

kartanesi3006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADAŞLAR 2013 ASTRA J 1.4 ARAÇIMIN NAVİ MONTAJINI VE KOLTUK MÖNÜTÖR BAGLANTISINI KENDIM YAPTI...

Ynt: ASTRA J NAVİ MONTAJINI VE KOLTUK MONÜTÖR MONTAJI KENDİM YAPTIM

sanırım benim internet bağlantımda bir sorun var. resimleri ve videoyu göremiyorum.

öncelikle ellerinize sağlık, aracın ustası kendiniz olursanız yaptığınız her çalışma gayet güzel olucaktır, birkaç resim görmek isteriz.. 14alkiss.

Ynt:

Sorun sende degil kardesim konuya eklenmemis resim yada video.

kartanesi3006 link' Alıntı:
ARKADAşLAR 2013 ASTRA J 1.4 ARAևIMIN NAVİ MONTAJINI VE KOLTUK M֖N֜T֖R BAGLANTISINI KENDIM YAPTI...

Tebrikler  :)

resimleri bekliyoruz.....  hayırlı olsun..

Aktif kafalığı nasıl söktüğünüzü şiddetle merak ediyorum.

Konuya Sabırsızlıkla Resim ve de  Video Bilgi İşte ne varsa Bekliyorum Kafalıklara Bende Düşünüyorum ևünkü Minik Kızıma Yolda şarkı Söylemek Beni Yoruyo Açıcam Arkada Five little Monkeys Hem Söylesin Hem İzlesin Acil... general_HAHA

700 liralık cihaz alıp 200 lira montaj ücreti vermek bence fazla.Navi alırsam montajımı kendim yapmayı planlıyorum.  internette 1-2 tane video buldum. önkonsolu sökmesi gayet basit ancak geri görüş kamerası ve bluetooth mikrofonu yerleştirmesi falan nasıl yapılır, ana ünitenin soketi, ekran soketi falan direk uyumlu mu vb. birçok soru işareti var kafamda. arkadaş resimleri paylaşşa çok güzel olurdu.

Geri