Ynt: Astra j Kırmızı Şeytan
valla jantlar 10 numara olmuş
resimleri ilk mesaja da ekledim
valla jantlar 10 numara olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Snn Merdo O yazı stili İstanbul APP plaka die geciyor.. Biraz daha kalını daha guzel duruyor bence ıstanbul plakara en cok bu yakısıyor.. Sizin tercihinize göre Fransız kesikli app.. Fransız kesiksiz app.. Alman app plakalarda var tabi..Merdo link' Alıntı:APP plakada güzel olmuş fakat yazı stili hoşuma gitmedi çok yakın duruyor.
Yapan kişinin telefonunu aldım bende yaptırmak istiyorum 120 lira uygun fiyat,tabi başka tarz yazı stilleri varsa.
emrecprz link' Alıntı:güzel bişey gördüğünde çirkin dersen (maşallah dışında) nazar değmez derdi annem.
togi bey arabanız çok ama çok çirkin olmuş.![]()
salihcaglayan link' Alıntı:Abovvvv çok güzel olmuş sn .togi.Kocaman bir MASALLAH
HaKaN link' Alıntı:valla jantlar 10 numara olmuş
HaKaN link' Alıntı:güzel olmuş bencede zaten bu app plakanın özelliği bitişik yazılması
bu app plakanın varsa eğer cezası ne kadar?
hllb link' Alıntı:çok güzel olmuş güle güle kullanın, bagaj altı krom çıta da hoş durmuş sırıtmıyor hiç
TOGI link' Alıntı:Maşallah deyin Gökhan Bey
Sizinkide çok güzel hele o çift ekzozlar yokmu ahh aahhh
Sizde jant işine bir el atarsınız artık![]()