- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taktın demekcancanada link' Alıntı:abı taktımbıraz ugrastım ama on numara oldu.. cuma gunu ızın alabılırsem soz gelıcem ama toplantıdan yırtamıcam gbı duruo :S
ulaş kardeşime de alın rüyalarına girmeye başladıcancanada link' Alıntı:ulas abııı almadın mı sen? adamlarda var alaym mı cıftı 50 dedıler dusunmedım ben artık parası aldım taktım![]()
taktın demekhllb link' Alıntı:[quote author=cancanada link=topic=2090.msg46602#msg46602 date=1316000788]
abı taktımbıraz ugrastım ama on numara oldu.. cuma gunu ızın alabılırsem soz gelıcem ama toplantıdan yırtamıcam gbı duruo :S
ulaş kardeşime de alın rüyalarına girmeye başladıcancanada link' Alıntı:ulas abııı almadın mı sen? adamlarda var alaym mı cıftı 50 dedıler dusunmedım ben artık parası aldım taktım![]()
ben kısayı da değiştirdim ama beyaz ışık yapmadım, osram nightbreaker taktım ben, benimde kısalar sarıya kaçıyor. istersen coolblue takabilirsin kısalara o zaman onlarda mavi-beyaz yanar ama aydınlatma biraz azalıyor diye ben tercih etmedim.cancanada link' Alıntı:Ya halıl abı gece senınkı gbı olmadı tam gndz farı mavıye calıo braz kısa farın yannda sırıttı.. Sen kısayıda mı degstrdn?
orjinale göre biraz daha beyaz renk, çok daha fazla ışık veriyor. ama tam beyaz yani mavi-beyaz değil.cancanada link' Alıntı:Eskı sarıya gote fark oldu mu gorusde ve renk olarak abı?