Astra J, İrmscher ile...

Ynt: Astra J, İrmscher ile...

aslında bende yay düşünüyorum ama Flexride mevcut olduğu için kararsızım, araca zararda verebilir belki, fakat arka 4lü egzosu mutlaka alaçağım.

4'lü egzos gerçekten çok güzel yaptırmayı düşünüyordum şimdi kesin yaptırıyorum  ;D

NewPa1n link' Alıntı:
aslında bende yay düşünüyorum ama Flexride mevcut olduğu için kararsızım, araca zararda verebilir belki, fakat arka 4lü egzosu mutlaka alaçağım.
flexride varken yay düşünmeyin bence

Kırmızı Araç zaten body kitli bu haliyle bile yere yakın birde yay taktırırsanız o aracı anca otobanda kullanırsınız.Demedi demeyin !

NewPa1n link' Alıntı:

Eğer flexride var ise yaylara dokunmanızı tavsiye etmem.Flexride un özelliği amortisörün sertliğini aracın yaptığı salınımlara göre ayarlamak.Bu ayarlar süspansiyonun o anki konumu ve mevcut yay sertliğine göre ayarlanmıştır.Yayın değişmesi ve kısalması halinde flexride ın default çalışma şartlarını değiştirmiş oluyorsunuz, bu da sistemin performansını olumsuz etkiler.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
[quote author=NewPa1n link=topic=818.msg14855#msg14855 date=1299938650]

Eğer flexride var ise yaylara dokunmanızı tavsiye etmem.Flexride un özelliği amortisörün sertliğini aracın yaptığı salınımlara göre ayarlamak.Bu ayarlar süspansiyonun o anki konumu ve mevcut yay sertliğine göre ayarlanmıştır.Yayın değişmesi ve kısalması halinde flexride ın default çalışma şartlarını değiştirmiş oluyorsunuz, bu da sistemin performansını olumsuz etkiler.
[/quote]

bende öyle düşünmüştüm, detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkürler bunu ancak frabika çıkışı yaptırmak mantıklı, sonradan takılması zararlıdediğniz gibi.

egzos ucları gerçekten güzel olmuş
ancak dizel araçlarda egzoz önerilmiyor bu açıdan bir problem arz eder mi?
ya da egzoz ucu muydu önerilmiyen?
Bu sistemde egzos komple değişiyor değil mi?

Bende aracıma egsoz ucu uygulaması yaptırdım,herhangi bir şikayet ne gördüm ne de duydum

egsozlar biraz çıkıntılı geldi bana ama jantlar başarılı  greatt

HaKaN link' Alıntı:
egzos ucları gerçekten güzel olmuş
ancak dizel araçlarda egzoz önerilmiyor bu açıdan bir problem arz eder mi?
ya da egzoz ucu muydu önerilmiyen?
Bu sistemde egzos komple değişiyor değil mi?
Hakan Bey merhaba, egzos arka susturucudan sonra kullanılan bir çatalla ayrıldı. Yani komple bir değişiklik söz konusu değildir. Saygı ve selamlarımla,

Geri