nihayet bugün akşam aracıma kavuştum , bu dördüncü aracım olmasına rağmen çok heyecanlıydım.gün içinde bir an olsun işime konsatre olamadım akşam olmak bilmedi desem yeridir.en sonunda servise ulaştım.önce bakımlar ,peryodlar ,uyarılar sonra aracın tanıtımı için mini bir konferans ...satış temsilcisi bir türlü araçtan inmek bilmedi.sanki zevk alıyoduu aracı anlatırken. dayanamadım en sonunda dedim" tüm zevkini kaçırmak üzeresin "...sanki izleyeceğim sinema filminin sonunu erkenden bilmem gibi birşey .bırak yavaş yavaş kurcalayarak ,şaşırarak ,vay anasını buda varmış diyerek öğreneyim be adam! neyse sonunda aldımm.o kadar heyecanlandımki yola çıkmak nasip olmuyodu koskoca bi tırrr kornalar çalarak yanımdan geçti.allah korudu.
ilk izlenimlerim araç harika,ezber bozan cinsten ..sürüşü çok zevkli,ivmelenmesi insanın nefesini kesiyor,iç görsellik iseee kesinlikle yorumsuz .navigasyonu istemedim ama gerçekten ayrı bir güzellik katmış kesinlikle öneririm..motor sesini biraz fazla hissettimmm bu beni üzmedi aksine hırçınlaştırdı.sanki gaza basmadğim için sinirleniyor hırlıyor gibiydi.ve tüm gözler üzerinizde ...yanınızdaki araçlar sizi ne geçiyor nede gerinizde kalıyor
anlamadım gitti. yaklaşık 50 km gittim ortalama yakıt 13/lt de olmasına takılmadım zamanla düşer..hemen bi nazar boncuğu ve bi kurban kesmeye karar verdim..kimse alınmasın ama beyaz bu araca ayrı yakışıyor 40 numara füme cam filmii rengi kesinlikle tamamlıyor.şimdi yarın olsa diyorummmmm
ilk izlenimlerim araç harika,ezber bozan cinsten ..sürüşü çok zevkli,ivmelenmesi insanın nefesini kesiyor,iç görsellik iseee kesinlikle yorumsuz .navigasyonu istemedim ama gerçekten ayrı bir güzellik katmış kesinlikle öneririm..motor sesini biraz fazla hissettimmm bu beni üzmedi aksine hırçınlaştırdı.sanki gaza basmadğim için sinirleniyor hırlıyor gibiydi.ve tüm gözler üzerinizde ...yanınızdaki araçlar sizi ne geçiyor nede gerinizde kalıyor