uzaklardan' Alıntı:
Türkçeye çevrilmiş gordugum kadarı ile nasıl yaptınız merak ediyorum söyleyebilirsiniz ve tam uyumlu mu eksiksiz ve son olarak download link nerede
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ana menude settings var sol üst köşede. oraya girin.. yukarı kaydırın language settings'i görürsünüz. sağa veya sola kaydırın Türkçeyi seçin.
uzaklardan' Alıntı:
Orijinali halini bana başka bir arkadaşım gönderdi fakat içerisinde Astra j sedan araba resmi gömülü bilginiz olsun
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fotolar benim araca ait. Bu arada benim yaptığım işlem, sizin yüklediğiniz s100 c072 yazılımını biraz kurcalayarak içinde info ekranı ve kapanış ekranı png dosyalarını painte atıp düzenleyip aynı ad ile yerine kaydetmek. Bu şekilde ufak ufak kendi temamızı oluşturabiliriz. Hatta photoshop gibi profesyonel yazılımlarla harika şeyler yapılabilir tabi zaman lazım...Orjinal yazılımda gömülü dediğiniz araba resmi de aynı şekilde kaldırılarak tam orjinal hale getirilebilir... bilgilerinize...
Ama bana sorarsanız eski yorumlarınızda da söylediğiniz gibi orjinali bunun yanında biraz ilkel ve yavaş...