ASTRA J HB 1.4 TURBO 140 HP P0236 HATA KODU HAKKINDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FBI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok tam olarak işaretlediğiniz yerdeki sensör hatta kendim değiştirecektim bende o cins tornavida yoktu tamircime gittim söktü taktı hatta parçayı alırken kendim map sensörü diye özellikle sordum

turbo-sensor.jpg

sizin bahsettiğiniz turbo sensörü kırmızı daierenin içindeki olabilir mi?

Hayir turbo basinc sensoru map sensorudur. Hortumlari bi kontrol edin kirik cikik hava kaciracak yer varmi

Sensorunuz arizali olabilir takarken arizalanmis olabilir

Herkese merhaba,
Ben de P1101 arizasi aliyorum. Aracim 2011 1.4 Cosmo Turbo Astra J Kasa. Map, Maf sensorlerini, manifoldu ve gaz kelebegini temizletmeyi, EGR'yi iptal ettirmeyi dusunuyorum. Sorunu cozer mi? Benzinli aracta EGR iptalinin faydasini gorur muyum?

Tavsiyelerinizi beklerim.

üstad boğaz kelebeğinden yapıyor büyük ihtimal kirlendi ve yağ varsa bir kaç temizlenmesi gereken yer var

Herkese merhaba,
Ben de P1101 arizasi aliyorum. Aracim 2011 1.4 Cosmo Turbo Astra J Kasa. Map, Maf sensorlerini, manifoldu ve gaz kelebegini temizletmeyi, EGR'yi iptal ettirmeyi dusunuyorum. Sorunu cozer mi? Benzinli aracta EGR iptalinin faydasini gorur muyum?

Tavsiyelerinizi beklerim.
J kasa 1.4 t de egr yok.
Emme manifoldunun uzerinde biri siyah biri mavi etiketli iki sensor var bunlari sensor temizleyici veya yagsiz kontak spreyi ile temizleyiniz bogaz kelebeginide temizlediginiz zaman muhtemelen sorununuz duzelecektir

benzinde egr yok zafer hocamin dedigi gibi sensorleri ve bogaz kelebeğini temizlettirin araca faydasini goreceksiniz

Geri