Astra J Gösterge Paneli Üzerindeki İşaretlerin Anlamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
27331784_10215990173413899_2742654686547397221_n.webp

Merak ettiğiniz semboller hakkında mesaj yazarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Scarface1987
Buzlu yol uyarı ışığı yanıyor mu sizde? Bende ortadaki bilgi ekranında işaret ve yazı çıkıyor, ok. yapınca kayboluyor. Göstergelerin içinde ayrıca bir ışık yanmıyor.

Buzlu yol uyarı ışığı yanıyor mu sizde? Bende ortadaki bilgi ekranında işaret ve yazı çıkıyor, ok. yapınca kayboluyor. Göstergelerin içinde ayrıca bir ışık yanmıyor.

Bu işaretin yanına * atmışlar muhtemelen üst donanımlarda aktiftir. Benim aracım cosmo donanım olmasına rağmen bu ışığı hiç aktif görmedim. Yol bilgisayarı ekranında uyarı veriyor sadece.

Bir de ben ESP ve TCS uyarı ışıklarını merak ettim sadece ilk açılış kontrolü ve arıza durumlarında yanıyor. Acaba yolda giderken patinajda çekiş kontrol sistemi veya savrulmalarda ESP uyarı ışığı yanıyor mu? Bende hiç daha olmadı on bin kmdir. Yani savrulmayı engelledim bak der gibi uyarı şıkları yakıyor mu?

Özellikle karlı havalarda geniş meydan gibi alanlarda ben aracımı kaydırarak kullanırım düşük hızlarda :) ESP TCS vb sürüş dinamikleriyle ilgili ışıkları bu tarz sürüşlerde görüyorum :)

Doğrudur o zaman ama Antalya da kar nerede?

Bir de ben ESP ve TCS uyarı ışıklarını merak ettim sadece ilk açılış kontrolü ve arıza durumlarında yanıyor. Acaba yolda giderken patinajda çekiş kontrol sistemi veya savrulmalarda ESP uyarı ışığı yanıyor mu? Bende hiç daha olmadı on bin kmdir. Yani savrulmayı engelledim bak der gibi uyarı şıkları yakıyor mu?
Kalkışta gaza yüklen patiye kalıncada ışıklar disco gibi oluyor :)

Anahtarı ilk taktigimda arıza lambası yanıyor kontağı çevirip arabayı calistirdigimda sönüyor normal mi?

Anahtarı ilk taktigimda arıza lambası yanıyor kontağı çevirip arabayı calistirdigimda sönüyor normal mi?
Önce tüm ışıklar yanar sonra 2 ye düşer sonra hepsi söner..Normaldir..

• Beğen
Tepkiler: goktasoktay
Geri