Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok hayır hala aynı ne kadar basarsam o kadar gidiyo yok ben almam gitmeyecem gibi tepkimeler vermiyo. ama benzin 97 kullanılması gerekiyormuş ben devamlı 97 oktan kullanıyorum. benzinde olabilirmi?? yada psikolojik tir.
garajda yer varsa ben de varım astra j ecoflex sport
resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.Bu arada beyaz parkları orjinal mi değilse nerede yaptırdın?
garajda yer varsa ben de varım astra j ecoflex sport
resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.Bu arada beyaz parkları orjinal mi değilse nerede yaptırdın?
arkadaşlar bugün arcımla bafra-samsun....samsun-bafra arası yakıt değerlendirmesi yaptım,30tl yakmışım....
mesafe-120 km
yük-sürücü,yolcu
hız-80-100 kmh
yol-düz stabilize
trafik-normal(iyi)
yakıt-ful
arkadaşlar.1,3 cdti'de 5 ileri manuel sıkıntı yapıyormu? Vites aralıkları nasıl devri fazla düşürmüyormu? ş.dısı kullanımda 110 gibi bir hızda 5.viteste devir kaç? cevaplarınız benim için önemli.. Yeni araç olarak belki astra j alabiliriz oda 5 ileri manuelden kaybediyor..
arkadaşlar bugün arcımla bafra-samsun....samsun-bafra arası yakıt değerlendirmesi yaptım,30tl yakmışım....
mesafe-120 km
yük-sürücü,yolcu
hız-80-100 kmh
yol-düz stabilize
trafik-normal(iyi) yakıt-ful