Astra J Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J Fiyat Listesi

opel bu yeni astralar için ileriki tarihlerde acaba kampanyaya gitme ihtimali nedir arkadaşlar

unut sen o kampanyayı :)

Geçen sene Aralık ayında ciddi indirim vardı ama bu sene yaparlarmı bilinmez ..

şimdi alırsan bayiden 2000-4000 arası indirim alırsın hatta 5000 alanlar var! Ama kampanya olsa 2000 tl indirim yapacak bayi de en fazla 2000 yapar çünkü kampanya olunca bayiler pek indirim yapmıyo. Classic lll lerde kampanya var bayiler en fazla 1000 tl indlriyo şlmdi! Sonuçta değişen bi şey yokk yani.

omergokbulak link' Alıntı:
şimdi alırsan bayiden 2000-4000 arası indirim alırsın hatta 5000 alanlar var! Ama kampanya olsa 2000 tl indirim yapacak bayi de en fazla 2000 yapar çünkü kampanya olunca bayiler pek indirim yapmıyo. Classic lll lerde kampanya var bayiler en fazla 1000 tl indlriyo şlmdi! Sonuçta değişen bi şey yokk yani.
Arkadaşa katılıyorum.Bayilerin taktiği bu.

unut sen o kampanyayı :)
umudumu yitirmek istemiyorum  :) astra  h lerde 7000 lirayı bulan kampanyalar oldu ama hatırlıyorum ömer kardeş

inşallah herşey dilediğin gibi olur bende en az senin kadar sevinirlm ama bu enflasyonda zor! Her şey pahalanıyor bugün markette de dikkatimi çekti her şeye zam gelmiş! Astra h lerde 7000 lik indirim geçen sene aralıkta oldu hatırlıyorum. önce 3000 zam yaptılar ona dikkat ettin mi? Bir de yeni astra satışını arttırmak  için bunu yapmak zorunda tüm dunyada bu aynı. Neyse sen beklemeyi kafaya koymuşsun bi kere bu riski alacan artık. inşallah senin düşündüğün gibi olur.

inşallah herşey dilediğin gibi olur bende en az senin kadar sevinirlm ama bu enflasyonda zor! Her şey pahalanıyor bugün markette de dikkatimi çekti her şeye zam gelmiş! Astra h lerde 7000 lik indirim geçen sene aralıkta oldu hatğrlıyorum önce 3000 zam yaptılar ama ona dikkat ettin mi? Bir de yeni astra satışını arttırmak  için bunu yapmak zorunda tüm dunyada bu aynı. Neyse sen beklemeyi kafaya koymuşsun bi kere bu riski alacan artık. inşallah senin düşündüğün gibi olur.
acil edit lazım  evil_Daemon

inşallah herşey dilediğin gibi olur bende en az senin kadar sevinirlm ama bu enflasyonda zor! Her şey pahalanıyor bugün markette de dikkatimi çekti her şeye zam gelmiş! Astra h lerde 7000 lik indirim geçen sene aralıkta oldu hatğrlıyorum önce 3000 zam yaptılar ama ona dikkat ettin mi? Bir de yeni astra satışını arttırmak  için bunu yapmak zorunda tüm dunyada bu aynı. Neyse sen beklemeyi kafaya koymuşsun bi kere bu riski alacan artık. inşallah senin düşündüğün gibi olur.
eyvallah kardeşim allah razı olsun çok saol

astraowner link' Alıntı:
[quote author=omergokbulak link=topic=81.msg57405#msg57405 date=1321475763]
acil edit lazım  evil_Daemon
[/quote]
evet orda bi zam yazımında bi hata var ama biz anladım ömer hocamızı  005hihih 005hihih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri