Astra J Fiyat Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Astra J Fiyat Listesi

ayca07 link' Alıntı:
merhaba,

1.3 cosmo: 55.500 tl (Eyüp Silahtarağa)

Cok teşekkür ederim

Bayi ismimi Eyüp Silahtarağa yetkili satıcılarda aratınca cıkmıyorr

Bayi ismi MAR OTO; lokasyon Eyüp Devlet Hastanesinin yanı...rica ederim..  ;)

eylül başında 1.4 t 140 hp otomatik enjoy plus'ı bursadan 46.500'e almıştım vay be fiyatlara bak....
650 tl'ye cam filmi+karter muhafaza+boya koruma yaptırmıştım ek olarak

1.3 Cosmo 49.500 (Sunroof + Bodykit + Cam Filmi) 27 Temmuz 2011'de teslim aldım aracımı..
Eksik olarak küllük ve çakmaklık vermediler ona biraz içerledim doğrusu  :(  :)

AEE25 link' Alıntı:
1.3 Cosmo 49.500 (Sunroof + Bodykit + Cam Filmi) 27 Temmuz 2011'de teslim aldım aracımı..
Eksik olarak küllük ve çakmaklık vermediler ona biraz içerledim doğrusu  :(  :)

Kardeş çok süper bir fiyata almışsın Bana ağustosta düz cosmo ya (sunroof suz) 55 milyar fiyat verdiler Sporta 51.700 hemde tamamı peşin alcam dememe rağmen. İnanılmaz güzel bir fiyat dizel araç için

bu benim ilk opel aracım, serviste flo indirimine tabi tutulduk birazda amca ve abiler içli dışlı olunca beni de opelli yapmak için böyle kıyak geçtiler.. :) diğer bayilerle hiç fiyat araştırması yapmadım hatta 50.000 küsürlü fiyatları burda görünce bende şaşırdım..
Bodykit + cam filmi hediye ettiler, inanın ben bodykit'i 600-700 civarı bişey sanıyordum, geçen buluşmada arkadaşın birisi 3500 diyince gerçekten iyi fiyata aldığımı farkettim bende :)

AEE25 link' Alıntı:
bu benim ilk opel aracım, serviste flo indirimine tabi tutulduk birazda amca ve abiler içli dışlı olunca beni de opelli yapmak için böyle kıyak geçtiler.. :) diğer bayilerle hiç fiyat araştırması yapmadım hatta 50.000 küsürlü fiyatları burda görünce bende şaşırdım..
Bodykit + cam filmi hediye ettiler, inanın ben bodykit'i 600-700 civarı bişey sanıyordum, geçen buluşmada arkadaşın birisi 3500 diyince gerçekten iyi fiyata aldığımı farkettim bende :)

İyi kelimesi az bence Çok çok iyi güle güle kullan allah kaza bela vermesin

Bencede güle güle kullanın çok uygun fiyata almışssınız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri